Filmkväll

Ikväll blev planerna ändrade som alltid, vi skulle ju ut och äta i kväll och det vara andra kvällen i rad som det gick åt pip svängen med det, termometern visade -26 grader så vi tyckte det skulle bli alldelens för kallt att lämna bilen i stan utan värmare så vi for och köpte pizza på Chalise och hyrd film som vi sett här hemma i stället och det gick lika fint det dom att gå ut och äta.

Här är vård bilder från kvällen i soffan.


Kvällens film val är gk´jort av Micke, mycke bikinis och andra naken stuffs.


Mina nöjda killar, lägg märke till Mickes överläpp! gissa vad det är?

En frusen Mercedes.

Chili håller med Mercedes och förstår inte alls varför vi måste gå ut och kissa när man lika gärna kan göra det inne.





Inte är det väl nå konstigt med att äta glass då det är över 20 minus grader? nä inte om man är en sån stor glass ätare som jag, glass är så underbart gott i allt tillfällen.

Nu ska vi gå och försöka sova en stund innan det blir dags för ännu en flaska och blöjbyte. Måste ju pröva Sebbe badbyxor så dom passar fint inför söndagens babysim på Helex i luleå det ska verkligen bli roligt, hoppas bara Sebbe också tycker det.


Kommentarer
Postat av: jessica

På djurmagazinet finns de många varianter. Hurtta finns ju att köpa på internet, men åk o kolla på dm först och kolla ut strl, sen går det ju alltid att kolla bättre priser på nätet:)

Jo det går bara fint med honom, Tror det är tänder på g? Han har vart grinig och dregglig i omgångar nu, även lite lös i magen så något är det iallafall :) Hur går det för er?

Sugen på babysång? Riktigt kul faktiskt.

Ha de!

2010-01-07 @ 09:13:33
URL: http://jessicabvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0