T-shirts

Hittade värsta colla sidan med massa roliga t-shirts m.m till alla i familjen, dessutom den super kul pressent för det finns nog något till alla här. Kolla in några av dom jag hittade här!


 

 

 











 

 

 




 

 


























Visst fanns det mycke kul och det här är bara en lite del av allt skoj som fanns. Kolla in alla tröjorna på http://shirtstore.se hellt värd att överväga att inskaffa några.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jessica

Jasså? Wille älskade majs/potatis purén!Sött och gott. Han har inte tackat nej till något vi erbjudit honom än så länge. Eller jo nå broccoli, men det var rätt länge sen jag testade de, så han skulle säkert äta det nu. Har inte gjort nå mat själv..lite mosad potatis bara, men plockade fram recept boken man fått från bvc samt att det kom två små paket med posten idag från semper och nestle med recept och grejer så hittar jag nå enkelt och smidigt där kanske jag börjar göra lite själv ;)

Både jag och Markus är så dåliga på att variera vår egen kost, så det har som vart simpelt med burkarna till Wille då haha..

Jo de ska bli skönt att komma iväg lite, Wille var bara dryga 3 veckor när vi hade barnvakt första gången. Aja, nu ska jag spana i dessa recept böcker. Ha de!

2010-01-08 @ 15:35:32
URL: http://jessicabvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0