Tisdag

Idag har varit en super trevlig dag med go mat hos mamma och en sväng till kvantum nu i eftermiddag för blöj inköp. Jag hoppas vädret blir lika fint i morgon som det varit idag, men enligt smhi så kommer det regna på torsdag... synd... nå ja sånt är livet.
I morgon händer nog inte det något speciellt, ska en snabbis till storheden för att införskaffa en hårfärg så mina slingor inte ser så fejkade ut. Anledningen till att jag gjort slingorna är att håret blir lite slitet av blekningen och där med lättare att forma annars hänger mitt hår rakt ner och jag ser ut som en slickad katt jämt vad jag än gör så därför förstör jag håret lite för att få volym.Så en ljusbrun färg ska i i morgon eller på torsdag då jag ska med Lina en sväng på stan.
Hoppas även att jag hittar nå tills lördag, vad ska jag annars ha på mig?


Nu är det dags för att gå och lägga sig, jag hoppas natten går bra även om jag hostar hela tiden, hoppas så inerligt på att bli av med denna rethosta snart.


Gnatt

Inget ont som inte har någor gott med sig

Igår var det ju som sagt inte min dag jag var ledsen, och jävligt förbannad kan man minst sagt säga men kvällen slutade ändå riktigt bra, vi hyrde film och åt godis ända till 00 i natt. Sen fick jag även en trevlig överaskning, jag blev med bjuden på vip kväll i Boden på torsdag pga Boden alive! ska bli riktigt skoj, tror aldrig jag varit på något sånt tidigare. Nu åter står bara var jag ska göra av min älskade son? nå ja jag får väl slå en pling till hans mormor och försöka få barnvakt=) nu ska jag dra fram dammsugaren och suga upp allt gräs som dragits in då hundarna springer ut och in...

Senare idag har jag lite planer på att besöka boden för en till förhoppningsvis lyckad shopping dag, sist jag försökte hitta napp där så gick jag hem med massa kap så jag hoppas på samma tur idag, men blir det sol så ska jag lägga mig på gräset och försöka bli lite brun för som det ser ut nu så kan man tro att jag lever endast innnom hus.


Jag är jätte glad över allt kul som händer denna veckan, på torsdag för middag blir det en sväng på stan men min lilla barndoms vän Lina också, är så kul att hålla kvar kontakten med dom man känns innan man själv börja minnas!

Totalt misslyckad dag!

Denna dag har varit totalt misslyckad på alla plan, så nu dra jag täcket över huvidet och lägger mig i soofan innan nå mer skit lyckas inträffa!


Men jag ser framemot lördag jätttttttte mycke!

Tisdag

Hela dagen har passerat så fort och jag har knappt hunnit utanför dörren förutom en prommis. I morgon funderade jag på att ta en sväng till stan och kolla om det finns något fint att ha på sig till midsommar, skulle vilja ha en långklänning så det blir nog att spana efter en sån.
Idag har vi gjort bort att handla och i morgon blir det att premiär använda vår nya grill! ska bli jätte spännande eftersom jag aldrig grillat på en gasolgrill och jag är faktiskt lite rädd för dom... nå ja det kommer nog att gå fint ändå.
Inte hinner jag nå till stugan heller i veckan så det får bli ett senare bestyr och då kan jag ju ta med mig mamma så det blir ändå bättre att åka senare.
Dagens inköp blev lite gott och blandat.

*hårfärg
*ett nytt spel till wii
*två mössor till Sebbe
*en tröja till Sebbe
*byxa till Sebbe
*nagelack
*7-pack snikers
*två armband


ja det var väl näst intill allt, förmodligen har jag glömt hälften med skit samma. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite tv och hoppas på att jag blir trött fort för det är så tråkigt att jämt sitta framför tv själv... Micke är och kör spån(tydligen rea på det oxå) nå ja jobba på!

Måndag kväll

utsikten från gården,kossorna på sommar bete.Utsickten från vår altan på baksidan av huset, visst är det fint att se ut på detta då man sitter ute och myser i sommar solen.



Sebastian sover, Micke jobbar, Hundarna sover och jag är ensam kvar vaken här i min ensamhet ikväll. Nå ja hoppas på en trevlig tisdag, mamma informerade mig ikväll att rean har satt igång på stan så det kanske skulle vara dags för en stads sväng snart då? hoppas det reganr så Micke kan vara med Sebbe för nu är han nästan omöjlig att ha med på stan ,han hatar vagnen och ska inte sitta i den en sekund längre än nödvändigt. Men kanske jag skulle ta mig in och handla inför midsommar afton då? mja vi får se är lika gärna här i byn och myser på plus att mina pappers högar bara växer sig större och större här på kontoret... suck måste ta tag i det innan helgen.


Nä jag vet inte riktigt mer vad jag ska tillägga ikväll, nå ja sov så gott allihopa så ses vi i morgon=)


Djursjukhuset

Idag har jag varit med Mercedes på djursjukhuset för att kolla upp hennes "knut" , det visade sig tyvärr vara en tumör men troligen godartad sa veterinären så vi får verkligen hoppas det. Hon ska in på operation om ca 2 veckor för att ta bort den helt och skicka på analys. Är inte så oroligt för det känns som om detta ska gå bra, men visst är det jobbigt att det skulle hända något tråkigt nu när sommaren äntligen drar igång.
Varför vi måste vänta två veckor på op är för att min lilla tjej är lite väl tung och ska nu banta och äter speciall speciall foder som kostade skjortan, men allt för att det ska gå så bra som möjligt. Veterinären kollade på min efter vi vägt henne och frågade om hon få några promenader?! som om vi inte går! hon går ju mella 1-3 timmar per dag lilltjejen,men visst det flyger ju barnmat och allt möjligt gott från bordet men nu är det hård träning som gäller för om två veckor ska Merca tappat 800g i vikt... min älskade lilla flicka, allt kommer att bli bra mamma lovar!

Min lilla flicka, jag älskar verkligen mina små tjejer!

Det blev fest ändå

Det var aldrig planerat eller ens kommit på tal om att vi skulle på Farmen, men så blev det i alla fall. Och jag är glad att jag åkte för det blev en jätte kul kväll med underbara människor. Såg väl inte precis nå av Drängarna men det är som vanlig på Farmen, man ser inget! och missar allt, nå jag kul var det då och förmodligen ändå gången i sommar jag går på Farmen så det var värt huvudvärk idag.
Mamma tog hand om Sebbe som har så otroligt jobbigt med sina små tänder, han mår så dåligt hela tiden och jag hoppas verkligen att det går över snat.
I morgon ska jag med Merca på djursjukhuset för att kolla upp hennes "böld" jag ber till Gud att det inte är något allvarligt. Men det känns alltid lika jobbigt att åka dit=( nå ja det är bara att vänta och se.
Nu ska jag se klart Wallander och sen blir det sängen för min del, är helt slut av att inte gjort nå på hela dagen förutom att äta och ligga i soffan.
I veckan vad händer restan av min vecka? någon som har ett förslag på aktiviteter? vill gärna hitta på nå i veckan så jag hoppas på fint väder, kanske jag skulle styra upp till stugan en sväng? vi får väl se... Handla inför midsommar måste jag då,vi blir ett halt gäng från byn och längre bort i från som jag umgås på midsommar afton tror nog att det blir ett trevlig kväll nu är det bara att hålla tummarna på fint väder hela dagen.

Sent

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska nog börja fundera på att inta sängen. Sebastian, Mercedes och Chili har gått och lagt sig redan, synd att jag inte kan ta ett kort utan att väcka honom för det ser otroligt gulligt ut när dom ligger tät tät och sover som med varandra till och med Merca börjar mjukna lite nu, kanske för att det är så varm och mysigt under Sebbes täcke? Nå ja nog om sov rutinerna hemma hos oss.
Idag har vi varit på BVC besök och dessutom fick han andra omgången vaccin så han är full vaccinerad inför sin Italien resa i höst. I mitten på Juli ska vi på tidig 1års kontroll, tänk att det snart gått ett år!? ofattbart att det gått så fort.
Vi hann med lite mat inköp och en trakot och gunga till Sebbe för att han var så duktig och tog två sprutor idag.
I morgo hoppas jag på lunch med pappa och nu allt lugnat sig efter dom hemska sprutoran, han har varit grinig och väldigt känslig ikväll så tur att han har små tjejerna med sig i sängen. Nä nog är det säkert fint i morgon. SEn måste jag ta tag i försäkringskassan jag vet inte en shur många dagar jag har kvar att ta ut och hur man loggar in på deras sida fattar jag inte heller.


Imorgon ommer dom även för att visa hur den nya pressen fungerar så jag kanske tar en sväng ner till lagårn och kollar hur det går för dom i morgon. Sen är det helg underbart! även om mina dagar är väldigt lika varandra så är helgen alltid lite extra rolig. Ska försöka bjuda ut Micke på bio någon kväll också, sen har jag en lite plan på gång som fortfarande är hemlig=) men det blir nog bra det med.

Nu ska jag ta ett glas coke och kolla lite tv så jag blir trött nog att gå upp och lägga mig, tyvärr är det super varmt på övervåningen så det börjar nog bli dags att ta ut täcket och bara sova med påslakanet nu. Go svettig natt önska jag er alla!

Xo

SATC 2

Var och så sex in the city 2 med Emma i måndags, tisdag var det test inför vårdhundutbildningen i Skellefteå trakten, allt gick fint och vi är nu redo att på börja vår utbildning.
Hur som helst så kom jag på att jag lånat ut min sex and the city box för jätttttte länge sen och nu är det på tiden att få tillbak den hoppas jag. Hur som helst så blir det en lugn dag hemma idag, tänkte hinna på hundhuset ikväll men tyvärr så skulle Micke jobba sent som alltid så jag fick ställa in igen... jag är en så snäll flickvän borde nästa få något pris?? Nå ja n ska jag vidare ut på prommis med tjejerna innan vi ska börja med middagen. Idag blir det texmex mackor så som på dagobert, men det är nästan godare hemma=)

Måndag igen

nu är det en ny vecka igen och jag ve inte alls vad jag ska göra idag, har hittat en "knöl" på Merca som jag inte vet vad det är och har försökt få tag på nån på Djursjukhuset vilket är typ omöjligt!!! har suttit i tele kö i över 40 min totalt, vilket skämt och dessutom kan det max vara 7 personer i deras kö, det betyder att det tar ca 7 min per person!? snacka om oefter arbeta.
Nä jag ska väl försöka igen annars får jag väl ringa till Öjebyn hade som helst sluppit det eftersom min lilla sötnos Sebbe inte gillar bil resor så speciellt mycke. Fortsättning följer...


Rättelse

Till endast dig J! jag menade absolut inte dig i mitt inlägg. Pucko!

Luleå en sväng

Blev igen bad för mig och Sebbe i dag då det visade sig att vi skulle på utsläppet för studentarna idag. nå ja vi hinner säker bada en annan dag. I morgon så finns det inte en ända plan ännu men förmodligen ska jag försöka ta igen mig efter en hår vecka. Ha ha nä det var ett skämt. Allt går som en dans med att vara föreldraledig och jag hoppas det aldrig tar slut. Jag vet ju att förr eller senare så gör det ju det och jag tänker verkligen njuta av varje dag jag kan spändera med min älskad son på det här sättet.
Handling skulle i och för sig inet sitta fel så en sväng meót storheden kanske man skulle försöka hinna med, och gräset bör klippas helst under helgen innnan det hinner växa så jätte mycket.
Nu ska jah ta mina chihuahuaor under varsin arm och krypa ner under täcket med Sebbe. Micke jobbar som alltid så honom får jag inet se fören jag vaknar i morgonmed lite tur oftas har han åkt innan jag stigit upp. Han är så duktig min kille! förstår inte hur han pallar med allt jobb, jag är riktigt stol över att få vara tillsammans med honom. Ibland önskade jag bara att han inte var så himla snäll mot alla för inte alla förkännar det.

Go natt från mig, Sebastian, Chli, Mercedes och "Katten"(Hera)

Ännu en ensam kväll

Micke är som vanligt inte hemma och jag och Sebbe är ensama igen, tycker att det är lite tråkigt att han aldrig hinner vara hemma men men. Idag blev det en lång dag del pga av värmen, det här huset har lite svårt att hålla solen ute. I morgon är det frdag och jag vet inte vad jag ska hitta på för skojigt. Kanske åker och badar på nordpoolen med Sebbe nu när gammelstad har stängt för säsongen.
Sg även att HM startat rean på sin webb men inget av värden fanns det då, i alla fall inte som skulle passa mig. Nu ska jag ta tag i en hög med papper som legat här allt för länge. Sen är det  väl inte så mycket mer att göra än att pissa och gå å ligga?


Go natt

Hemma

Nu är vi åter från vår sväng till Boden. Lunch, nya örhängen och blöjor fick jag och sebbe idag. nu ska vi gå och äta en gröt tallrik innan vi ska kolla in filmen vi fick igår.

Torsdag

Idag blir det en sväng till Boden för mig och Sebbe. Tyvärr så blev det inte nå hundhuset igår men men så kan det vara iblnd. Nu ska jag hoppa i duchen innan vi ska börja bege oss mot lilla Boden som faktiskt blivit riktigt trevligt nu när dom fått en mini galleria med en del bra affärer. Givetvis så är lule fortfarande bättre att shoppa i men Boden känns mycke bättre nu. Jag hittade faktiskt massa fint där sist.
Nä nu springer tiden i från mig igen. Jag uppdaterar senare om jag hittar en lucka i mitt stressiga mammaliv=)

Onsdag

Det har varit en väldigt tråkig dag av många anledningar. Under morgonen så blev Emmas katt påkörd av ännu en idiot som bara for sin väg utan att stanna. Tyvärr dog lilla Picasso men vi hann säga hej då innan.
Så hemskt och hur kan man bara åka sin väg?! Hatar folk som gör såna saker, det finns inte ord för såna som ni!


Kvällen börjar närma sig slutet och jag ska gå och lägga min brevid min underbar Ängel, Micke är som alltid borta... jag är trött på att alltid vara ensam...

Stugan hela dagen

Vi blev i stugan hela dagen lång och kom inte in genom dörren fören kl 20 i kväll. Avslutade min bil resa med middag på max med Micke, J, T, S och två busungar=) trevligt avslut på en trevlig dag. Nu borde jag nog sätta mig ner och ta tag in nån av alla pappers högar jag låtit växa vilt sen i torsdags, men inte ikväll det får väl bli en hel kontors dag i morgon tyvärr. Och på tors tänkte jag mig till Boden för att luncha med pappa.
Nä nu ska jag hoppa i badet.

Måndag

Idag blev det lite shopping i Luleå, inte mycket med dock en del användbart, köpte två par haremsbyxor vi får väl se hur det kommer gå att använda dom, tycker inte att det är så snyggt med nu ska jag för en gång skull inte vara sist med något nytt i modevärlden. En hoodi från Adidas blev det också men det var väl nästa allt? nå ja bättre shopping lycka nästa gång.
I morgon blir det en sväng till stugan för Sebbe och mig och givetvis ska flickorna med allihop!
På onsdag hoppas jag på hundhuset igen om någon kan hjälpa mig med Sebbe-Bebbe, mormor? Micke? ja det är ju osett ännu.
Sen vette fn vad som händer denna vecka, jo en sväng till Boden för att äte lunch med morfar Sebbes och lite smyckes shopping är utlovat! Annn... jo imorgon blir det middag med J och T på öh...max? nja vi ser i morgon.
Nu ska jag krypa upp i soffan under en go filt och se lite tv innan jag ansluter till Sebbe och sover en stund.

Helgen








Bilder från helgen tagna hos Sebbes mormor. Katten fick oxå vara med och posa på bilderna, tyvärr var varken hon eller sebbe speciellt sammarbetsvilliga.

Tisdag

Har gaft lite problemmed datorn men nu är det åtgärdat så nu är allt som vanligt igen, tyvärr är Sebbe sjuk ännu så vi håller oss inne och hemma hela dagarna men i morgon ska jag nog ta "Katten" under armen och ta meíg till hundhuset för lite socialträning så ska Micke vara hemma med vår lilla sjukling.
Hm vad händer  idag då? nä inget alls tror jag. Är så himla shoping sugen så det värker! säkert bara för attjag nu tänkt vara lite sparsam inför Italien resan så jag har gått om pengar där men en sväng till Ikea och en reäl shopping dag i Piteå ska de då bli innan vi åker.
Vad händer mer då? inte så mycket alls, skulle gärna ta en tur upp till stugan men men det är mycket man vill då man inte kan.
Hur som helst så ska vi väl försöka göra klart här ute på gården och nu väntar vi bara på en vvc:are som ska fixa vattnet här ute och sen på med gräsfröna och hoppas på att det växer upp lite gräs här under sommaren.
Katten jobbar sin sista dag idag eftersom det börjar bli för varmt att ha henne med och Micke är så lite inne i lagår under sommare så hon har ju inte så mycket glädje av att sitta i traktorn hela sommaren så nu blir hon en hemma katt så vi ska försöka roa oss på annat håll. Till hösten åter anställs hon säker=) nä ska vi äta lite flaska och gå en kort prommis i det vackra vädret!

RSS 2.0