Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en mysig morgon promenad, blev nästa ända till mormor men bara nästan. Näe vi svängde upp på bya vägen mötte "katten" oss lös och ensam på vägen och efter förra veckns händelse så var det ju inte så kul men hon följde lydigt tillbak till lagårn där jag fick ge Micke en lite utskällning då han inte håller koll på lilla Katten. På vägen tillbak så lyfte två fluftballonger upp över träden,vet inte var dom kom ifår och har aldrig sett det i byn förr, så det var coolt.
Idag är det värdens finaste väder och hade det inte varit för att Micke har feber så hade ja tvingat med han på en prommis på isvägen i stan, eller va då? kan men jobba kan man va med familjen=) jo det blir dagens plan: tvinga Micke att gå!
Oj nu är klockanöver tio och jag har mycket att hinna innan lunch. bäst att sätta igång nu.



Här kommer lite utlovade bilder.




Mercedes tar igen sig i korgen här på kontoret.



Chili tar aldrig igen sig, idag är hon även lite ledsen då hon just börjat löpa igen, hon ser så ledsen ut på bilden fast hon är alltid super glad!



Och en badbild på Sebbe, nu på söndag är sista gången på Helex så sen blir det nog gammelstadsbadhus, har hört rykten om att dom höjer vattentemraturen på söndagar så man kan komma med sin baby och bada, ska ringa och buddel kolla först men sen kommer vi vara där varje söndag om vi är välkommen vill säga. Och då kan ju vem som vill följa med oss att bada jag vet nämligen att värdens bästa mormor är sugen på att bada med sitt barnbarn.'



Nu ska jag ta och sätta igen med dagens bestyr och vem vet kanske hinner ja till och med ta ett bad innan Sebbe vaknar, det hade inte suttit fel det blev ganska varmt på promenaden då solen lyser så fint idag.




Kommentarer
Postat av: Ida :D

söt sebbe :D<3

2010-03-13 @ 15:01:36
URL: http://talangida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0