Fredag

Följande har hänt idag:

*städat
*tvättat
*klippt gräset
*bråkat med Micke
*somnade i badkaret 5min
*gått 2 prommisar
*varit och ätit en kvälls bugare

Ja det var väl min dag, vet inte om bristen på sömn är en bridragade faktor till att vi bråkar eller om det faktiskt skulle kunna bero på att micke oftas är borta och jag grejar de mesta själv här hemma och då och då så skulle jag vilja slippa och lämna över lite till honom men jag vet att det inte går men ändå kan jag inte låta bli att hoppas på att kanske han frivilligt anmäler sig till att klippa gräset eller hänga tvätten... nå ja det är önske tänkande på hög nivå.
I morgon tror jag då att jag måste unna mig en tur på stan, det tar på krafterna att bråka.


Go natt

Dåligt med plats?

Jag älskar vår lilla city vagn, kolla så gott om plats det är för hundarna i bilen även fast vagnen är med. Okej nu blir det ju betydligt mindre då hera hoppar in men ändå! Ha också i åtanke att vi bara har en V50 så det är en lite kombi.

Visst är det gått om plats kvar för både shopping och handling. Merca har gått om plats till sig själv i bilen, här ryms även Chili och Hera utan problem.Ville bara skryta om vår fina bil och vagn, just idag känns livet helt perfetk till och med bagageutrymet är perfekt. Kort och gått livet är på topp=) Kan ju för visso har att göra med att idag bokades Italien resan in och jag är över lycklig att få åka dit för det har alltid varit en dröm att få uppleva detta land och nu blir det verklighet av det och mycket fortare än jag trott. Ska nog fira med en flaska rött och en grillning till helgen.

Uteplatsen nr1

Här kommer bilderna på vår nya ute plats, det blev riktigt fin. Nu är det bara gräset som ska på plats sen är den klart.

Så blev det färdiga resultatet. Men såna här små "spottisar" längst alla kaneter. Helt klart snyggast i byn.


Var tvungen att ta två bilder som visar hur härligt sommrigt det börjar bli här nu. Jag har till och med klippt gräset en gång redan.

Italien

ITALIEN HÄR KOMMER VI!


Onsdag

Vipps så vard et onsdag och jag börjar sakta komma tillbak till livet efter min jätte förkylning. Tyvärr så har jag smittat ner Sebbe liten vän, tycker så synd om honom han är så hängig och inte alls så glad som vanligt. Det här blir andra gången han är förkyld förra och första var då han var ca 3 mån, så det är ett halv år sen så det får väl ändå räknas som ganska friskt hos en baby? nå ja nu är vi sjuklingar här i byn och kommmer att få ägna oss åt inomhus aktiviteter hela dagen igen. Hoppas bara Micke klarar sig. Nä nu måste jag till min Ängel.

Helgen har varit...

... minst sagt riktigt tokig. Fredag kväll fick jag leka vårdpersonal till en gubbe på ca 70 år som jag hittade efter vägen mellen byn och Boden. Givetvis så hade jag lämnat min mobil hemma och han hade inte heller någon så jag fick helt enkelt ta hem honom till oss och försöka luska ut vem hen var, var han kom från och vem som skaulle ta reda på honom. Efter lite luskande med hjälp av nummerupplysningen hittade jag han dotter? ringde dit, och yes dte var hans dotter, men hon hade inte tid att ta hand om honom eftersom hon var upptagen?! Idiot! nå väl jag fick nr till sonen och ringde dit i stället och efter mången om och men och hotat med att ringa polisen så gav han med sig och kom hit för att hämta hem sin pappa. Vad är dte för fel på folk!? vill dom inte ta hand om sina föreldrar? jag hade blivit överlycklig om nog ringt och fixa så pass mycket som jag gjorde om min mamma eller pappa var senil och hade snott en bil och stuckit! Vad som helst hade ju kunnat hända ju! nå väl till slut åkte i alla fall den gammal gubben här i från med det efter att han försökt sno v50:in och pissat på husväggen.


Lördag gick det utför då började jag må riktigt dåligt och lika så söndagen, blir nog förkyld då jag "badade" med hera i Alder förra söndagen. Så nu väntar jag på att få åka till vårdcentrlen för att förhoppninsvis få nån dunder medicin så jag i alla fall orka ta hand om Sebbe för idag har Micke fått stanna hemma pga att jag är så sjuk! Och idioten på vårdcentralen tänkte typ inte låta mig komma in, och började fråga om jag inte gjort honungsvatten och om det verkligen var så dåligt med mig!? hallå jag ringer väl för f*n inte dit det första jag gör, det är ju en sista utväg! vad är det för fel på dte här pissiga landet när men blir bemöt som om man är en hypokndriker!? nä jag känner mig super sur på vårdcentralen som var så otrevlig.Nä nu ska jag sluta klaga men jag mår faktiskt skit dåligt och tycker inte om att behöva försvara mig då de enda jag vill är att bli frisk så fort som möjligt. Jag har inte tid att vara sjuk och mins inte sist jag var tvungen att åka på vårdcentralen pga av att jag var förkyld. Nu ska jag lägga mig i soffa för jag orkar inte sitta här längre.

sol sol sol och mer sol

just nu sitter jag och laddar ner en ny ljudbok och Sebbe ligger ute i vagnen och sover i skuggan. Jag ska bege mig ut så fort jag blir klar med detta.
Idag är det klöv vård med allt jobbs som det kommer till, T är här och bygger på vår nya altan så fint det kommer att bli! en gräsmatta på det hr så blir allt toppen!
Jag har köpt MBT skor också och kan varmt rekomendera dom till alla, tyvärr fick jag skavsår så jag får vila fötterna någon dag men snacka om att man få upp farten me nästan svävar fram, dom är värd sitt pris absolut!
Nä nu börjar min bok snart vara klar förhoppningvis så ska jag lägga mig på gräset och lyssna medans alla andra jobbar i värmen=) jag verkligen njuter av min tillvaro här i byn.
Hoppas på lite färg men det går dåligt med det, kanske jag inte kommer bli nå brun i sommar nå ja det finns ju BUS som tur är. Ikväll var det även nå på tv som jag skulle se jag har bara glömt vad, det fixar sig säkert de med.
Jo just det om ni ska köpa ljudböcker på nedladdning gör det då på muntligt.se snacka om rena barnleken.

Sen snabbis

Japp ser att det inte är många som kollat in min blogg idag, förmodar att alla är ure i det vackra vädret. Idag har det blivit lite akut shopping för min del efter som jag insåg att jag inte hade ett ända par helsvarta trosor! om man nu inte räknar hemma mys trosor=) nä så en snabbis till hm fick det bli, givetvis kom även en lite klänning och ett på örhängen med mig hem.
Till Sebbe blev det även en lek och lär hundvalp som jag länge spanat in men tyckt varit så dyr (400) så idag delade jag och mamma på priset och slog till!
Nä nu gåter en viss lite skit för fullt

Onsdag

Suck vilken tråkig dag det varit idag... sen upptäckte jag att jag behöver ne del saker från stan och i morgon är det ju röddag! suck...
Mer då? jo Micke och jag skulle "ses" i morgon men nu komma han helt plötsligt på att han skulle jobba morgon och kväll... Mm ser ut att bli en riktig toppen dag i morgon. NOT!
Nä nu ska jag hoppa i badet med Sebbe och hoppas att kvällen går fort...

Shopping

Så otroligt nöjd med dagen kap! jag ska lägga upp en bild vid något bättre tidpunkt. Hittade allt jag ville ha i Boden av alla ställen=) gallerian är inte helt fel ialla fall. Ska nog börja använda boden vi shopping ibland nu. Så kul att hitta något man blir nöjd men plus att jag blev nöjd över priserna också. Nä nu ska jag åter gå till att smsa en stund förhoppningsvis. Snart är även rasskydden vid grunden uppgrävda så sommar projektet kan sättas igång. Spännande! och jag är på extremt lysand humör av någon anleding. Nå ja höres senare.

Måndag kväll

Ja jag vet, så otroligt dålig på att uppdatera bloggen just nu men jag ska försöka bättra mig direkt!
Denna vecka blev full av saker och händelser som jag ska göra och vill/ville. Hur som helst så blir det stor stan i morgon för att söka något att ha på sig på fredag då jag och min gammla vän M plus några till ska ut, för mig blir det första krog besöket på ja år och dagar, men för att vara exakt så var jag sist ut  den 25 okt 2008! så det var ett bra tag sen sist kan man ju säga, och jag ser verkligen fram emot det!


Nä nu ska jag ta och börja göra klart inför kvällen, ojoj va ska jag ha på mig? jag har inte varit på krogen på typ 2 år! herre guu! vad har hunnit hända sen dess?

Fredag och vårmässan

Hallå! idag hade vi tänkt hinna en sväng på vårmässan innan vi ska äta go middag ikväll=) måste bara hinna förbi bolaget och handla hem lite inför kvällen, kanske en sväng på hemmakväll och hyra några filmer till helgen också?
Hur som helst vill jag verkligen hinna på vårmässan idag i stället för i morgon,säkert mycke mindre folk idag. Dessutom anlände den nya pressen till Staffare idag så Micke är säkert redan på väg till I för att "mysa" på där.
Sen ringde Heras uppfödare och ahde på omväger hört att Hera är den FINASTE dobermannen som S the vet träffat! alltid lika kul med beröm över henne. Så förmodligen skulle hon kika förbi senare idag, synd bara att Hera är i lagårn nu och hade hittat skopan med "restar" från hemma slakten igår=( suck... nå ja så är det på landet;)Nu ska jag försöka hinna med en  snabb duch innan Sebbe-Bebbe vaknar för då är det lunch på schemat för min lilla Ängel själv väntar jag på en pizza från statoil som Micke skulle komma hem med efter han hämtat ut däcken till trakrotn och surrat sju stugor full med I.
Nå ja den som väntar på nå gott. Nä nu blir det att hoppa i badet för min del och ev för Heras också. Jo just det, nu är vi igång med lite av våra sommar planer för gården, kul med lite förändling. Kan inte föreställa mig vad jag skulle göra i en lägehet? klätra på väggaren hela dagarna... Nä jag skulle inte palla bo så, inte nu ialla fall men kanske när men blir gammal och ska sluta jobba, då kanske en lägenhet skulle sitta fint.. i typ Italien.

Kvälls promenad

Just inkommen från en lite för sen kvällspromenad med Sebbe och sittvagnen, och till min stora glädje så sov han väldigt fint i den. Skönt nu kanske jag kan få åter gå till gammla vanor med prommis båder på för och efter middagen. Nä nu ska jag spana in bönderna i bonde söker fru, kanske dags att byta bonde;-) haha nä aldrig!

Jo just det imorgon kommer T hit för att skissa och mäta inför vår planerade ombyggnation här under våren=) kul!

Måndag

Då var det ännu en ny vecka i rullning, jag ska verkligen försöka hinna med en stads sväng denna vecka, har så himla lust att gå och fika på stan och kanske hittat man något fint att ta med hem plus att Sebbe vuxit ännu mer så han behöver ett gäng nya kläder.
Igår var pappa och Linda förbi en sväng och sen blev det en promenad som avslut på helgen.
Hinner inte skriva så mycket nu eftersom vi ska försöka hinna i väg och handla lite nu innan middagen.
Solen har i alla fall krypit fram igen och det känns ju trevligt.
Jo just det, jag tror att det tyvärr snart blir att byta ut liggdelen till sittdelen i han "hem" vagn=( Sebbe har helt sluta sova i vagnen och bara skriker om jag försöker lägga honom, han vill sitta nu! nå ja, hoppas det bara är en fas gillar så mycket att gå med honom så han får sova skönt utomhus, men idag har vi inte varit ute nå alls=( kanske skulle byta redan nu? nä jag ska försöka en sista gång.
Tänkte lägga ut lite baby stuffs på blocket också, sånt som vi inte längre behöver eller använder bla babyvakten som aldrig är använd, får se om jag ids/hinner ta lite bilder och lägga upp en annons sen.

Lördag

Det är glest mellan inläggen här på bloggen, jag vet. Men jag har helt enkelt inte tid att sitta lika mycke vid datorn och ro mig som förr. Sebbe är mycket mer vaken och pigg nu än då han var "yngre" så vi spenderar den störrsta delen av dagarna på golvet med olika redskap som låter och rullar.
Idag är det en väldigt lugn och stillsam dag, det regnar som bara den och jag har otroligt lite motivation idag så jag hoppas på att det blir en sväng till stan och luncha på max för jag har ingen lust alls att laga nå mat. Nä urs så gnällig jag nu lät! nä nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande innan Sebbe vaknar och ska äta lunch.


RSS 2.0