Har ingen...

...bra rubrik att skriva idag, vet inte överhuvudtget vad jag ska skriva men hade inget att göra nu under tiden Sebbe sover middag. Ikväll blir det i alla fall en sväng till sunderbysjukhus för att hälsa på min stackars mormor som ligger där med ryggont.
I morgon blir det grillning i skogen med korv och pinnbröd mums!
Det blir äen bio i morgon kväll med min barndomsvän Lina ska bli riktigt kul att hitta på något, även om vi inte kan surra nå under filmen;-)

På lördag har det ryktas om fest men jag vete fåglarna om jag vill??? typiskt att Emma ska hålla på och vara gravid annars hade jag tvingat med henne. Nä vem vet skulle faktiskt vara riktigt kul med en fest. Den som lever får se. Barnvakt?


Få se vad händer mer idagarna? jo vi får äntligen hem volvon, min lilla gocart! och nu kommer Sebbekunna åka fram också, ska bli riktigt underbart att kanske inte behöva bråka så mycket för att få in honom i bilen.Nä det börjar bli hög tid för en duch så jag inte ger nån något asma anfall på sjukhuset.

Min sjukling

Min fina prins är fortfarande förkyld så nu ska vi hålla oss inne i värmen så det går över nån gång.

Mammas kille är förkyld så vi håller oss till tv tittande och andra lugna aktiviteter idag. Visst är han snygg i sin OnePiece?

Turkiet 2010

Det här hotellet hade verkligen allt man kunde önska sig då man åker med små barn, flera pooler var av en "tyst" pool där det var lungt och tyst perfekt då Sebbe kunde ligga och sova i lugn och ro medans vi kunde sola och bada.
Flera restauranger, mataffär, frisör, spa, klädaffär, läkarmottagning m.m
Stranden låg 10m bort och man behövde aldrig pasera någon stor väg utan gick under den för att komma till strande. Allt var helt perfekt för att åka med barn så det här hotellet rekomendera jag varmt. Hoppas det blir någon resa fram över igen, kanske till våren med mormor? ;-)

Boka in er på Green Garden om ni ska åka med barn! (Ving)

Vilken vecka!

Åh så mysigt vi haft det i turkiet. Men det var skönt att komma hem igen faktiskt.
Jag ska försöka lägga upp massa bilder från semester så fort jag hinner.

I morgon åker vi

I morgon bär det avmot Turkiet och en hel vackas mys bara vi tre, det ska bli super skönt.
Igår var det media pådrag i lagårn med en massa folk på besök bla landshövdingen m.fl på kvällev var vi på go middag på resideset vilket var en kul upplevelse som måste kommas ihåg länge fram över. Idag skulle jag uträtt mycke saker men planeran ändrades och nu hoppas jag på att jag och Sebbe snart kan krypa till sängs för jag är dötts trött!Go natt nu en stund!

Bara 3 dagar kvar nu

Nu bär det av mot Turkiet om bara tre dagar och jag kan inte beskriva hur underbart det känns att äntligen komma i väg, vi behöver verkligen en veckas lugn bara vi tre.

I morgon är det den stora höjdar dagen då det är fullt pådra ner i lagårn pga av alla nissar som kommer, ska bli riktigt spännande.

Idag har jag också börjat packa inför resan och snacka om att det är mycket som ska ner som man tidigar aldrig haft med. Att resan med barn är väldigt annars att bara tänka på vad man själv ska ha med sig. Och att nu inte packa för mycket så det väger mer än tillåtet och inte heller glöma något viktigt till Sebastian. Men jag tror jag har koll på läget äntligen och allt är så gott som kart... nästan.


Nu ska jag kolla tv en stund innan det är dags för sängen, Micke är som vanligt och jobbar så honom lär jag inet träffa fören i morgon förmiddag skulle ja tro nå ja den som väntar på nå gott;)


Go natt

Ensamt

Känns tråkigt att Micke måste jobba exakt jämt men men sånt är livet. Ikväll hade jag bara vilja ha lite tv sällskap av min kära sambo. Nå ja vi hinner nog tröttna på tv kvälla tillsammans också.

Tyvärr fick inte bilen komma in på verksaden ikväll eftersom att inte alla grejor hade kommit än... suck jag såom såg så mycket fram emot att få allt ur vägen med bilen nu.

I morgon blir det en dag full av pappers vändande här hemma inför resan så jag inte har något som ligger och för faller medans jag ligger vid poolen och dricker coke och bara myser på med min fina familj.
Nu tror jag att det är dags för mig att krypa till kojs jag känner mig jätte trött efter en relativit livlig natt. Hoppas han börjar sova hela nätter snart, för hittills sen min underbara Ängel föddes så har jag sovit totalt 2 hela nätter så det börjar faktiskt kännas att en 3:e natt skulle sitta fint=)


Go natt

Nordpoolen

Har varit i Boden idag och bland annat tagit en sim tur med Sebbe som förra veckan. Idag är det även dags att säga byby till airbagen i volvon! så skönt. Tyvärr blir vi ju utan bil i morgon men det gör inte så mycket har en hel del att ta tag i här hemma ändå och nu har jag ju gått om tid till det då.

Måste hitta något att ha på mig till middagen på måndag och känner en smula panik nu för jag har fortfarande inte köpt nå... Nå ja mamma ska följa mig till stan på lördag för att göra ett sista försök, annars åker jag väl i min mjukisdress;)

Nä nu ska jag hoppa i badet för det är så otroligt varmt idag så jag håller på att svettas bort.


Tisdag

Ush så dålig jag är på att uppdatera min blogg, nå väl skyller på att jag har för mycket annat att göra.
Dagen har varit jätte fin med promenad i vanlig ordning och en sväng till stan för diverse ärenden, bland annat hämtade jag ut mitt hm paket och blev otroligt nöjd med allt,kul!


Imorgon bär det av på MEANDI party, ska bli skojigt. Tyvärr måste jag ta den ya bilen (navara) för volvon börjar bli riktigt i behov av en sevic nu men som tur är så åker den in på nordiska på torsdag för diverse servic och för att koppla ur airbagen fram=) så nu kommer jag äntligen kunna ta mig i väg själv med Sebbe som hatar att åka bil och därför alltid skriker och bråkar i baksätet men nu äntligen så ska han få flytta fram.


Mer då? jo juste de! vi ska få fin besök av lanshövdingen med nästa vecka och vi ska även på middag på residenset sen på kvällen, de lär vara första och sista gången vi är på middag hos landshövdingen men coolt blir det för de är verkligen inget alla gjort.
På onsdag bär det av mot Turkiet en vecka också, ska bli både skönt och väl behövligt för framför allt Micke att få vila och semestra lite.


Tyvärr orkar jag inte skriva nå mer, har som ont i huvudet av någon anledning=/Hej hej på er!

RSS 2.0