Onsdag

Jaha ännu en rallykörning efter grusvägen är avklarad och nu ska jag bra hitta nå mat att ta med från fryen sen bär det av till ännu en dag på jobbet, jbbet!? va fan jag jobba? känns inte riktigt normalt än att säga de och det är en rktigt stor omställning sen man vait föreldraedig så länge och sen börja stiga upp varje morgon och dessutom till ett nytt jobb.
Ok nu ska jag göra klart här hemma innan jag åker. hoppas dagen går bra iaf.
xo

Tisdag

Sov inte hemma igår så det blev dåligt med uppdateringarna, får se vad som händer ikväll. anske jag sover hemma inatt... kanske. Har iaf bokat tvättstugan idag på em så den måste jag ja hur som helst göra eller så bokar jag av och tar det senare i veckan... så tråkigt att tvätta ju. Hoppas på en filmkväll med Emma oxå.
Nä nu r det dags att kasta sig i bilen och åka tilljobbet.
Xo

Söndag

Vilken hemsk söndag, bakis så det heter duga och förkylning på det. och inget solsidan heller=( nä vilken dålig dag.
I morgon blir det i alla fall att börja jobba på allvar, ska både bli roligt och hemskt. Känns konstigt att vara utan sebbe men nu är det ju så här livet är och nu är det bara att vänja sig.
Nä nu ska jag hoppa i säng och hoppas att det kommer gå att sova, annars tar jag över min prins till sängen.
xo

Lördag

Idag blev det en sväng på "stan" med Emma, Mats, Clas och givetvis lilla Sebbe oxå. Nu ska vi kasta i oss nå mat och sen styr vi bilen ut mot byn för att besöha mormor. Ikväll blir det en väldigt speciell kväll för mig, Jag ska nämligen gå ut med min absolut finaste vän i världen för första gången på år och dar! Ska bli så trevligt! nä nu ska jag förbereda kvällens middag och sen kanske man skulle försöka hinna ett varav med dammsugaren här i all sand oxå.
Xo

Fredag

Idag är det utbidningsdag igen, och jag ska snart åka till jobet men först ska jag nog hinna med ett litet inlägg och sen en snabb kopp kaffe.
Idag blir det en längre dag och jag som inte alls r van att va igång hela dagar än  men men, sen är det ju helg så då får jag ju vila upp mig nån dag innan jag börjaar på riktigt.
Klarade mig inte utan sebbe så jag var och hälsade på honom igår det var så mysigt att träffa honom även m det var i onsdags kväll jag lämnade honom.
Nä nu ska jag hinka i mig kaffet och sen är det väl bara att åka mot jobbet då.
xo

Torsdag

Suck så jag saknar Sebbe, jag kan inte vara ifrån honom! skulle verkligen vilja vara ed honom hela tiden. Känner mig såvärdelös när jag lämna honom. men vi måste ju alla jobba och jag hoppas inte att han tycker att jag är elka mt honom.
Idag tänkte jag hinna göra ett besök på suntan oxå, de måste hända saker hela tiden jag vill inte sitta hemma en sekund utan sebbe här. det känns inte ens som ett hem uta honom. Åh vad jag saknar min lilla kille! Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv för sebbe är ju bara glad att få spendera tid med sin pappa.
Xo

Ingen rubrik

Kom inte på någon bra rubrik alls idag, nu har lunchen varit och farit och jag och sebbe emätt i magen och ska snart ut med flickorna en sväng till innan vi äter mellis, det känns ibland som om vi knappt hinner nå annat än laga mat och äta men men de är så det är.
Emma föreslog en bio dejt i veckan, så förhoppningsvis så går det att klämma in det oxå=) skulle baabehöva bli av med denna jobbiga feber snart. men men det får väl ta sen tid då.
nu ska vi faktiskt klä oss så vi hinner ut innan solen försvinner igen.
xo

Tisdag

Ännu en dag har startar tidigt på morgonen och Sebbe sover redan igen så jag ska försöka via lite jag oxå för nu är jag så trött på denna förkylning!
Ikväll blir det bara lugnagatan här hemma med lite tur kanske jag orkar hålla mig vaken til DH kl 21, men det är osett ännu.
Nä go natt på er en stund nu=)
xo

Måndag kväll

Nu är vi ny badade och middag har vi fått oss magen, nu kvarstår endast kvälls prommisen med hundaran så är den kväll för oss här på prästgatan. Sebbe är ju fortfarande förkyld men han är så pass pigg att han orkar busa mest hela tiden så vi gick en lite sväng här utanfr tidigare idag.
Det blev en lång power nap för Sebbe idag så jag hann ner i tvättstugan, städa, diska och skura av balkongen. nu är det bara lite utemöbler m.m, ska bli så skönt med sommar så man kan sitta ute mest hea tiden och bada, gud va jag läntar tills vi kan åka och bada igen. måste bara hitta en fin bikini till denna sommar för nu har jag bara en och det går absolut inte att leva med endast en. jaja nu ska jag läsa en bok med sebbe innan vi klär oss och går ut en sista sväng.
xo

Måndag morgon

vi är uppe med tuppen här hemma hos oss. Sebbe han ville stiga upp för 06 så vi fick glatt ta och stiga upp tidigt idag. det gör ju inget i och för sig men nog hade det varit skönt att få sova ett tag till ia=)
Nu sitte vi och kollar barnprogram på tv och leker lite. Idag blir det ännu en sväng till tvättstugan och sen tar vi det bara lungt och hoppas allt kommer fixa sig till de bästa snart.
xo

Jobb jobb jobb och mer jobb

haha skojade bara vem fan vill jobba ihjäl sig;) det jag menade var att jag suttit i mobilen största delen av sebbes sov stund idag. jag har ingt kommunen vet inte hur många gånger, jag har ringt privata förskolor, kommuens plasserings assistent som man får dra ur precis allt! vilken tragisk människa. har försöka fåen kommunal dagmamma men icke de heller, nu är två mail precis iväg skickade till privata dagmammor och det r nog mitt sista hopp...
xo

Fredag

Då var det fredag igen och veckorna går så otroligt snabbt när man har roligt=) går dagen bjöd på både de ena och det andra. Men om man ska hålla på att ta åt sig vad små obefintliga människor tycker å säger så blir man bara bitter och lika tragisk som dom så nej tack!
Idag blir det vätten stugen efter e ganska omständig natt med min lilla förkylda kille så beövdes det verkligen tvättas ren i sängarna, senare idag så blir det nog en lång prommis i det fina vädret med flickorna. sebe är ju fortfarande förkyld så jag hoppas han kan få en mys stund inbäddad i vagnen idag.
i helgen ska Sebbe vara hos sin pappa, svider så i hrätat att måsta lämna iväg honom även om jag vet att han snart kommer hem igen. Vill inget annat än att min prins ska må bra och få chansen att hitta nån trygghet i vardagen. Skulle ge mitt liv för min son vilken sekund som helst! nä fy va jobbigt att tänka på att det bara är någon timme tills han åker....
Nu blir det koj bygge under köksbordet och en lite flaska blåbärsoppa=)
xo

Torsdag

Torsdag och utbildningsdag. Idag blir de någon timmes utbildning inför mitt kmmande jobb, emd helt normala arbetstider, på dag tid, inga helger, och inga kvällar! ja är så lycklig! fy så skönt med ett normalt liv , jag tycker faktiskt att jag jobbat mina kvällarr, helgen och rödadagar klart vid det här laget för i lagårn var det endast såna tider och det går inte riktigt ihop med barn, jag ska inte vara en sån förelder som aldrig hinnr följa mitt barn på olika fritidsintressen ellerbada på sommrarna, se juluppträdande på skolan m.m för allt det hde jag missat med ett sånt skit jobb! så de känns så skönt att veta att jag slipper det.
Blev faktiskt erbjuden ännu ett jobb igår och dom ville att jag skulle komma in på tisdag och prata lite mer=) vem sa att det är svårt att få jobb? jag tror att om man själv hjälper till och gö lite så är det inte så svårt, men jag har då absolut inte haft någon hjälp av att vara inskriven på ams, det gjorde jag endast pga av tvång för att inte tappa mina sjukpenningsgrundande dagar. Att vara inskriven på ams och sen bara sitta och vnta på att det ska hända nå är bara för er lata människor som aldrig kommer komma någonstans i livet.
Nä nu ska ja ta en snabbt bad innan sebbe vaknar... försent!
xo

Onsdag

Jaha nu är det onsdag och jag håller på att äta frukost bestående av en red bull, hmm ndra varfr mitt sockervärde var 11,3?! haha nå de var bara idag eftersom vi varit vaken i flera timmar redan eftersom sebbe e lite snorig och hostig så ja kunde inte sova längre. Idag lir det datemed Lina på opalen för lunch ch sen blir det lite handling. har ju nästan slut mjölk och det är dödstraff på att inte llltid ha det hemma haha.
nä vad har mer hänt? jo jag har fått jobb igen=) vem var det som påstod att det är svårt att hitta jobb?
xo

Tisdag

tidag idg och sebbe har börjat hosta oxå så vi blir inne ännu en dag förutom våra prommisra med flickorna. just nu sitter vi och äter frukost för vi tog oss en liten sovmorgon idag=)
ikväll är det äntligen dags för DH igen på 5an kl 21! äntligen. och i morgon är det greys!kul att det börjar äntligen.
Sebbe ostaroch snorar hela tiden, de är s jobbigt att hör hannär de låter så ansträngt. jaja jag hoppas att han hinner bli frisk innan helgen för då ska han nämligen äntligen få träffa sin pappa igen. men är han inte frik så kanske de r lika att han stannar hemma med mig? ja jag vet inte hur vi ska göra i så fall Nu ska jag ta mina snoroga kläder och ta på mig skorna och gå ut med flickorna en sväng, de känns som ingen ide att byta kläder då han gillar att snyta sig på min axel=P
xo

Måndag

Srry att det inte blev en enda uppdatering i går men jag hade fullt upp från den stund jag öppnade ögenone tills jag stängde dom. Sov ju i happis och vaknade på hotellet och gick givetvis ner och åt en jätte frukost men malin eferd et var det bara att hoppa i bilen för att hinna hem till dagens ute aktiviteter, grillning stod på schemat med emma, mats,jimmy, sandra, lilla clas och daniel. Sebe skulle med men som alltid då det äntligen ska hända noå kul jag då hinner han bli snorgog och ferrig så han fick stanna hemma med mormor, men det  tror jag han tyckte lika bra om som att följa för dom han byggt koja under trappen och lekteför fullt ändå. nä söndag var en toppen dag med trevligt sällskap.
Ett stort tack till Micke so lånade ut sin fyrhjuling annars hade de kunnat bli ganska långt att gå med lite otur. jag hoppas jag kan lån den fler ggr, det r så skönt att komma ut och köra och eftersm jag är livrädd på skoter så passar detta mig perfekt, förutom att den kanske tar sig en smula sämre än vad skotrarna gjorde=)
xo

haparanda stadshotell

ja så nu är vi framme och börjar inleda operation tjejkväll! ska bli rikigt toppen att hitta på nå bara tjejer, det gäller att passa påmedans det går och de ka jag verkligen göra. jag mår verkligen toppen med att vara singel och har inga planer på att skaffa mig koppel(pojkvän).
nä nu ska jag ta ett glas vitt och mysa på med min fina vän malin
xo

Fredag kväll

klockan är snart 22, sebbe sover och hotellet för mogrgon dagen är bokad! jag och malin dra på en tjej kväll till haparanda! de finns ädå inget här som gör det värt att stanna. ingen och inget kan toppan en tjejkväll i badkaret på htell! och det är inte första gången vi gör detta heller=) vi har varit både till stockholm och umeå tidigare, visst det var innan gymnasiet var klart men skit samma. vi får försöka ha roligt även om det finns en miljon problem spm häner över oss dagligen! ibland måste man komma bort och ta det lugt och få tänka i lugn och ro utan en massa annat som stör jämt. hoppas det blir e toppen bra i morgon.
ja det är väl bara att pacla och gör ig klar för  morogn dagen då=P
xo

Fredag

Men suck, såg ut genom fönstret då jag vaknade och fick se min bil helt översnöad=( nej! inte nå mer jävla snö nu. Jaja hoppas solen kommer fram och smälter bort den nya snön och även en del av den gammla för nu vill jag ha vår å köra på asfalt.
igår kom ju även en ny hm katalog och gud så mycke fina små sommar kläder dom hade, kanske gör en smmar beställning framöver.
Som sagt fredag.. hm? inga som helst planer alls lika så gäller lördag mamma ratade om att on villlån sebbe men jag vet ite hur det blir med den saken. natten har vait betydligt ättre än den förra och jag känner mig faktiskt lite piggare idag. blev nog övertrött igår då jag inte kunde somna...
nä dags för morgon prommisen med flickorna.
xo

natti natti

jag kan inte somna idag! åh så less jag är på mig själv, att inte nå kan få rulla på utan massa hinder jämt!? har varit suger seg hela dagen eftersom sebbe e så grining med sina nya tänder och har knapptsvit nå i natt och nu kan jag ändå inte somna fast jag borde vara jätte trött ju... hm i morgon är det fredag och jag har noll koll på va jag ska hitta på denna helg? jo söndag ser då ut att spenderas i älskade och saknade ängesbyn med emma och mats på grillning i de fria så skönt! ska verkligen försöka ta med kameran för vi ska till ett av mina absoluta fvorit ställen! det är inte mycket som toppar det inte... eller nu när jag tänker efter så tror jag nog att det är min nr 1 av favoställen att spendera en härlig solig på. längatar redan jtte mycke.
Sebbe sover gott sen en tid tillbak men jag kan verkligennte somna ännu... suck jag kommer vara död i morgon. får se om jag kanske hittar på nå myspys med sebbe påå lördag, leos? eller en tur med pulkan om det är vackert väder? ja vi få se vad helgen har att erbjuda. de är annars att vara singel på helgerna, då alla ens vänne är upptagna med sina pojkvänner och jo yvrr så är alla mina tjejkomisar i förhållanden så jag blir länad helt ensam=P haha jag överlever nog, det är fortfarande super skönt att vara själv men visst ibland känns det lie tomt att inte ha nån att prata med, eler jag har ju sebbeoch tjejerna men dom svara ju lixom aldrig tillbak=)
nä nu ska jag ta min bk under armen och försöka soman så jag orkar upp i morgon, vi får nog lunchbesök i morgon med lite tur.
xo

önskar mig bara en sak just nu!

Ja som rubriken lyder så önskar jag mig bara en enda sak nu att kunna somna på dagen1 sebbe sover middag och jag är dunder trött! har tagit ett bad för att bli pig men icke! men somna e fan i mig omöjligt! nä nu ska jag ut en snabbis med flickorna innan domska få lunch.
xo

Underbart med barn

Nja inte alltid, inatt har han tit 6 flaskor... 6! så jag har inte sovit långa stunder åt gånen, dessutom gick han och la sig riktigt tidigt igå så 7 var vi uppe och lekte och kollade ett avsnitt av nanny på 3an. nu intar vi frukosten och sen ska vi ut på mogon promisen med flickorna, sen är det min tur! då ska jag ta mig en koppkaffe och hoppas på att kunna lsa nån sida på nya boken som jag började med igår, men den är ju osett än så länge! jaja man får vara glad åt det lilla och i em kommer gudmor emma på besök ed ellerutan cla  har jag ingen koll alls på men skoj blir det i alla fall.
Nä nu ska vi avrunda frukosten så vi kan ta oss ut nån gång.
xo

Onsdag

Ja nu är jag åter hemma efter enlunch på ming med pappa och sebbe, samma lika gällde även igår då jag och Sebe hade lunch sällskap av malin och Daniel trevligt med en lång lunch inna ga åkte oc jobbade under kvällen. Igår efter vår lunch kände vi att det var dags för en förnyning av oss själva så jag gjorde en Dermal Anchor och Malin gjorde hål i tragus, snyggt som attans men snacka om smärta!
Sebe han satt bara och lekten med en avpersonalen och skrattade ordentligt då Malin pep av smärtan=) de e min pojk de! en liten sadist;)
För en som inte riktigt försår va ja pratar om så ska jag visa med en bild.
tragus, nu fick malin en stav i ställer för en ring, då det tdligen är indr risk för att det ska hunna komma in smuts nu under läkningen, men fint är det.
Det här är en deral anchor, bilden ä tagen från googeloch är inte min. Jag har gjot min underhöger nyckelben. Skit snyggt, men vällllllldigt smärtsamt.
Så här går det till att göra en dermal anchor:
Ja precis som bilden visar så fästs en "platta" inder hunden och därefter skruvas smyket fast ovan på, jag valde en lite bling bling sten=)
Nä nu ska jag skynda ner i tvättstugen igen.
xo

Tisdag

idag r det väl nån himla semeldag tror ja? urs och fy och blä så äckligt! en torrbulle med grädde? nä jag hoppas den här dagen fullkomligt.
Nu sitter jag i köket helt själv och det är tyt i hela lgh, hundarna sover och sebbe sover också fortfarande. ikvll är det åter jobb så jag ska spendra varje vaken stund idag med sebbe och jag hoppas så verkligen på att allt detta kommer lösa sig på något bra stt snart, jag kan faktiskt inte riktigt förstå hur vi ska kunna pussla ihop mitt obb och mickes jobb utan att de kommer gå ut över sebbe. och till vilket pris ska ja välja att jobba? ja vill inte att de ska straffa sebbe, men samtidigt måste jag ju oxå ha en inkomst som resten av världen... ja det är jobbigt de här. nå ja jag hoppas att även detta kommer bli bra i slut ändan. Nu ska jag sätta igång med frukosten till min lilla prins.
xo

slut för idag

erre gud så slut jag är efter denna dag, nå ja det lir väl bättre med tiden. men ett stort tack till D som tagit hand och flickorna och M&S som varit med Sebbe idag. Imorgon ska han leka med sin farmor medans jag jobbar och sen på tors och fred vete fn hur vi ska pussla ihop detta! nå ja det kommer ju inte vara dess tider för alltid hoppas jag.
tusen tack ialla fall! ni är underbara, va skulle jag göra utan sådana som er?
xo

klart

men herre gud så fort allt går då mn gör det utan barn i hemmet?! hade nästa glömt bort hur fort det faktiiskt går, sebbe är ju fortfarande hos sin pappa efetrsom jag ska jobba idag så jag passade på att göra alla dessa tråkiga måsten nu när jag är själv och ojoj så fort det gick i vanliga fall e ju alltid sebbe med och då tar det betydligt längre tid vilket inte gör något men de är ju skönt att nu hinna sätta sig med lite kaffe och kolla tv en stund innan jag ska iväg å lunch med Lina=)
xo

Städ och tvättdag på prästgatan

det blev ju så svårt att somna m på morgonen efter att jag va ut med tjejern vi 06.30 så jag bokade tvättstugan och är i full gångmed tvätten, disken är avklrad och och dammsugningen nu åter str bara bädda sängen och ett varv med skurhinken. skönt att få komma hem i kväll till en ny städad lgh och att få hem min lilla prins idag=)
xo

Måndag

Jaha då hade ännu en helg ara rusat iväg=/ jaja de blir ju fler trevliga helger fram över, för än så ommer väl snön och solen hålla ihop=)
Fredag kväll var super mysig med god middag och treligt sällskap, sebbe somnadeganska tidigt men men.
Lördagen skulle jag u som sagt få välja var natten skulle spenderas efter att M varit och hämtat sebbe. <men jag vill vänta ett tag till så ist beslöt jag mig att åka till mammsen ch ta en heldag med shopping, grillning och nått glas vin på kvällen. Vi hade skit trevligt.
Söndagen var givetvis den oxå riktigt bra, jag och D köpte dagobert mackor och tog en promenad upp ill svedjefortet, blev en regäl promenad uppåt men det var så mysigt att sitta och titta ut över "hela" boden i solen. Sen toppadesju kvällen med solsidan och det r ju alltid en perfekt avslutning på helgen.
Nu idag är det måndag och jag ska och jobba... jobba?! gud så konstigt det känns? hm... ja ja sånt e livet. Börjar inte fören kl 14, så de blir att luncha med lina och snacka lite skit, för vi ha alltid så mycke att prata m även om vi sågs senast i fredags. de är toppe att on är tillbak efter sin stockholms tid. hoppas jag hinner baka in emma i eckan oxå saknar ju henne=( aja nu ska jag ola om jag kan få mig enn tvätttid trorja=)
xo

inte den bästa dagen precis...

Åh jag som slog upp minablå och var så nöjdöver vetskapen att det var fredag! lyckan varade inte sålänge tyvärr, kom in i köket hittade en bajskorv på golvet men tänkte att detta ska inte få förstöra mitt humör så jag plockade upp den och gick vidare till vrdagsrummet, där väntar ännu en bajskorv på mig!? lite små sur plockar jag upp den ocx, med det luktar fortfarande så jag skurade snabbt golven oxå. sätter oss i soffan med frukosten och känner fortfarande hur det luktar! då inser jag att chili oxå skitit inne i transportburen hur mycket som helt plus att de torkat fast på henne oxå! så in i adrummet och ner i badkaret med allt ch sen åter går jag till soffan med en kopp kaffe, då kommer min myskille och vill komma upp i soffan så jag tar bakom rumpan på han och då känner jag hu jag smetar ut all bajs i blöja och byxan! så ännu ett varav i badkaret=P en toppen start på dagen alltså! sen kom posten och ett otrevligt bev från skatteverket me det ä ialla fallredan fixat som tur är, så snlla inga fler mot gångar nu på ett tag. skulle vilja känna lugnet en liten stund innan det är dags för kvllens middag.
Ska lägga mig i badet nu innan sebbe vaknar igen.
xo

fredag

Idag är det ästa dagen på veckan, oavsett om jag inte jobbar eller har något annat för mg så är det något speciellt med fredagar, vi har avklarat morgon prommisen och jag har öppnat balkongdörren så vi sitter och hör hur de droppar och smälte där ute. Så sknt att det snart är sommar, jag längtar så mycke efter att få ligga på stranden och mysa  solen.
Ikväll blir det middag och ett glas rött till det, ska bli jätte gott, tror jag ska hppa lunchen idag så jag kan äta jätte mycke ikväll;)
Har fortfarande inte bestämmt mig ang morgon dagen... jag har fått flera förslag men jag an inte bestämma mig, urs så jobbigt liv jag ha=P
förslag nr1: Pitehavsbad
Hotellexteriör vinterPå pitehavsbad var det en nöjesweekend med middag och show under kvällen, i morogn är det rock a roll tema tydligen...

Förslag nr2 är storforsen, där ingick det 2 rättes middag och vin och annat gott på rummet samt bada badtunna i lugn och ro, en mys-pys helg alltså!
Bröllopssvit - Interiörbild 2
om tå andra förslagen var liknaden men här i boden eller lule. hm gud så jobigt det är att va singel! hur ska jag kunna välja?! haha skojade bara, de är jätte roligt att bli ompysslad och bortskämd ibland. Nä nu ska jag kolla in våra bästa r på tven innan jag börjar med chocklad/whisky tryffel till ikväll.
Xo

Torsdag

Då var det färdig städat här hemma, äntligen! Sebbe sover i sin säng och jag börjar bli lite sugen på lunch faktiskt... ja jag ska og vnta in Sebbe så jag har nå att äta tillsamman med. tvättstugen är oxå avklarad och tur var ju det att jag bytte tid till morgon passet för det blir tydligen en sväng till stan i em, storhandla på stoheden och kanske en sväng på stan oxå.
nu ska jag målanaglarna så jag har nå att göra tills sebbe slår upp sina blå.
xo

Ljusare tider

Vi går mot ljusare tider här uppe i norr på både gott och ont, en av de ämre akerna med detta är att nu vill min lilla prins stga upp tidigare för varja dag som går! så nu har vi varit igång ett ra tag och till och med hunnit ner i tvättstugan och startat en maskin så vi är i full gång med stägningen. nu ska jag kasta ut mattorna och ta en svng med dammsugaren men för det måste flickorna ut på sin morgon tur. och i dag blåser det som ara den här! det är full storm här ju! jo just det idag blir det nog att göra chockladtryffel men då måste vi ta oss ut till affären och det var väl inte så lockande när det är sånt här väder...
nä nu ska vi fortsätta med städningen.
xo

sista helgen... eller?

Hmm det är med blandade känslor jag börjar jobba kan jag ju säga, jag har inte riktigt hunnit landa med mitt nya liv ännu tycker jag men men det blir säkert toppen bra!
I helgen kan mycket väl bli min sista lediga helg på ett atg så jag har blivit bjuden att spendera helgen på pitehavsbad, men vi får se hur det blir jag har ju flickorna att tänka på oxå.
I morgon blir det då en städ och tvättdag här hemma vilket kommer väl till pass=)
xo

Onsdag

Jag ber om ursäkt för min otroligt låga uppdatering dessa dagar, men alla ni som bor hr uppe i norr vet att det äntligen blivit bättre väder så man kan vara ute så ag har spenderat sön, mån och tis ute i det fina vädret med fina vänner. Rktiga toppen dagar har det varit.
Sön var dte skoter hela dagen, måndag va de prmenad med pulkan på isen i solen och kvällen spenderades med pulk åkning i pagela plus grillning. och tisdag blev det oxå korv och pinnbröd på schemat. Idag blir det en tripp till nordpoolen nu på morgonen, och i em ska jag på ett ställe och göra en grej;) (hemligt)
Jo just det jag höll ju på att glömma att berätta att jag fått jobb!? snacka om att det gick fort... jag som inte ens hunni skriva in mig helt på arbetsförmedlingen, jaja de evisar ju bara ännu en gång det jag tidigare sagt! lyft på arslet och sök job själv, sluta tro att ams ska gör det åt dig din lata jävel!!! ja så på måndag är det min första dag och det blir då två utbildningsdagar sen vet jag inte så mycket er, det ända jag vet ä att det blir lite kämpigt att pussla ihop att med sebbe men M kommer givetvis att hjälpa så mycket det går, han har ju trots allt sna föreldradagar oxå;)
Nä nu kom min badkopmis!
Xo

RSS 2.0