Migrationsverket och alla deras papper

jaha mella 09.30-16.15 har jag hållt på att fylla i papper, hämta papper, lämna papper, ringa kundtjänster, söka ärende.nr m.m men nu är det klart=) så skönt att veta att allt är som det ska nu. Sista pappers högen åkte på lådan ikväll så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa.
Nu är mamma här och leker med oss och ska även sova över här ikväll. Just nu håller mormor på att lära sig ta på en så där byxblöja så det kommer ta sin stund så jag hinner med ett snabbt inlägg nu medans dom håller på.
Nä nu ska vi ta oss en kaffe kopp innan det bli kvälls bad och andra roliga saker, mamma hade köpt med sig allt möjligt gott kvällen till ära. Men jag måste med medge att jag saknar min älskade Micke jätte mycke=(

Tisdag

Jaha då har Micke begett sig iväg på avelsresan med en hel hög andra avelsintresserade människor. Hade givetvis varit kul att åka med men jag har ju inte tid och dessutom är ja extremt dåligt insatt i aveln, så det blev en resa utan mig=/ Avel är ju en viktig del i det hela, vem vill ha en svag besättning eller rekrytering och visst märks det skillnad på dom, bara sen jag började har det hänt en hel del. Kan nog stolt medela att Micke lyckats få fram mycket fina djur som semin ofta berömmer så det är ju kul för honom.
Sen så skulle jag kolla och min kära sambo lyckat med e-ansökan på Dima- det hade han inte så nu blir det väl upp till mig att försöka fixa det under tiden han är borta, ska försöka få tag på Dimas pass så fort som möjligt men han svara ju inte!
Sen så kommer mamma och övernattar här idag så vi ska mysa på och förmodligen bara gosa med Sebbe.
Få se vad har mer hänt? jo K har äntligen fått hämta sin lilla valp! tyvärr har jag inte hunnit titta på henne än men kanske idag=) nä nu ska jag och Sebbe kolla lite tv innan lunch.

Idag är det en hel del att göra, men visst är det kul!

Ja precis som rubriken lyder så är det rull rulle hela dagen tror jag om nu inget råkar gå otroligt fort så vi hinner med något mer idag.
Nu på morgonen kommer den kvinna från facket ut för att skriva på ang Dimas fortsatta visstelse i sverig, håller verkligen alla tummar på att han får vara kvar! Tror inte att dte är facket som kommer krongla utan alla stolpskott på migrationsverket som i 6 månader nu sagt olika saker allihop och ingen verkar kunna reglerna för fortsatt arbeta i sverige, plus att dom knappt kan prata svenska! dom få komma från vilket jävla land som helst men jag tycker inte att man sätter en som inte kan prata ordentligt på ett jobb där men dagligen ska prata i telefonen!
Även in till stan för att göra diverse inköp inför avelsresan som går av stapeln imorgon för Mickes del, sen ska vi förbi på hushållningen för att fixa in alla papper till mig för tredje gången! allt detta ska hinnas för kl 15 och efter det är det packa väska med Micke, handla innan han åker, ut med hundarna, bada Sebbe köpa vår måndags pizza på statoil ja vad ska jag säga dagen är full satt, och nu ska jag även sätta fart med städningen när både hundarn och Sebbe kissar på golvet=) men det gör inget det är så kul när han får leka utan blöja.
Jo just det jag har börjat fundera på ett par mtb skor, någon som har erfarenhet om dom? vill ju inte köpa så dyra skor och så är dom inte alls nå bra=) nå ja jag har läst om dom och hittills vekar dom ju fantastiska, någon som vill sponsra mig till nya promenad skor? 

Grattis

Idag blir min underbart fina son 8 månader, kändes som om det var nyss vi kom hem från BB. Idag fyller även min älsta vän Emma 24år så i eftermiddag blir det att åka på kalas en stund.
Idag ska vi även en sväng och handla, för av någon konstig anledning så har vi nu handlat på söndagar två veckor i rad och det är väl de absolut knäppaste dagen att handla på när det inte finns några färsk varaor kvar, nä lite små kortak av oss men nu blir det allstå ändrig på det. Skönt.
Sen ska vi ju givetvis till Emma och Mats som jag nämde tidigare. Nu ska jag gå och göra oss klar för dagens första prommis, hoppas det blir lika fint väder idag som det var igår. Sebbe sover så otroligt gott ute i vagnen och det är ju bara för mysigt att gå nu när solen skiner nästa varje dag.Onsdag

Jaha nu har det gått flera dagar igen sen sist. Har tyvärr inte så mycket att säga om veckan ännu, igår grillade vi här ute och låg i solen och myste en stund fram mot kvällen åkte vi till Luleå och köpte hem kinesmat och hyrde film, Sebbe bajsade i bilen och jag hade inte blöja med mig( ända gången jag lämnat skötväska hemma) så jag tog helt enkelt bort hans bajsblöja och tvingade Micke att ofra sin t-tröja till blöja=) Alla som vet hur viktig bilen är för Micke kan ju tänka sig hur han såg ut då jag berättade att jag tappade en "korv" någonstans i bilen men kunde inte hitta den=) Micke- hade jag varit 19år nu och bara bryt mig om bilen hade jag ställt ut er! som tur var fick vi sitta kvar och klarade nästa hela vägen hem utan att kissa.
I dag ska vi nog på babysång om nu inte Emma får en lucka över för då ställer vi in! har inte setts på år och dagar. PÅ lördag blir det en tripp till Bovallen för att mysa i stugan hela dagen, Katten ska få följa denna gång så vi kan hålla koll på hennes sträckta bakben då hon slutar äta smärtlindrande på fredag em.
Nä nu ska jag slå en signal till Pappa och se hur läget är i Göteborg.


Lördag

Oj vad jag är slö på att skriva ju, sorry men det börjar bli lite dålig om egen tid eftersom vår lilla Ängel sover mindre och mindre stunder ju mer tiden går. Jag tror nog att jag ska försöka ta mig ut på en prommis om en stund, mest för att det är super spännadne nu i ljudboken som jag håller på med.
Idag blev det en sväng på storheden och köpa en väst som jag trodde att jag hade beställt men i min förrvirade värld så hade jag inte gjort det. Senare kommer Malin förbi en sväng och ska visa upp sin nya tatuering som ännu inte är helt klar men då ska jag givetvis at ett kort på den för att föreviga Mailns första tatuering nä nu ska jag gå och ta ett gls vatten för jag har satt kokospuffen på tvären i halsen=/ ja så då går det ju att räkna ut hur det gick för mina sunda matvanor... nå ja jag ska försöka äta mindre godis i alla fall och sluta sakta... hm känner mig inte lika taggad ännu nå ja det fixar sig säker ändå.

Mulligt och Gulligt

Nu jäv*ar har jag bestämt mig! nu ska mina babykilon av! så från och med nu så ska jag verklige ta tag i det här och skärpa mig ordentligt. Åter kommer med hur det går att avstå från allt gott:-)

Oj vad den var länge sen

Jag skrev något nu, jag har faktiskt helt enkelt glömt bort att uppdatera på ett tag.
Nå ja vad har hänt? inte så mycket. Var på BVC tåterträff igår och det var hur trevligt som helst, det är kul att sitta och prata om allt och inget, tyvärr var det sista gången nu men jag hoppas att man kanhitta på något annat nån gång, det blir ju snart så fint väder så det går att vara ute hur länge som helst utan att börja frysa, ska bli sä skönt.
Efter träffen igår åkte vi en sväng på storheden för att titta på en större fleec overall till Sebbe men hittade inget med tur i oturen så kom jag ju på att han inte vuxit i sin Didricsson dress, så nu sover han i den i stället och det går fin fint, det är ju så varm ute nu och jag har en tendes att klä han för mycket hela tiden. Det blev i alla fall en ny mössa och vantar, två bodys, två par sockar och en byxa till Sebbe. Till mig blev det också en del eftersom mitt HM packet hade kommit så en ny mjukisdress, två linnnen, ett par shorts, två par skor och lite smått och gått. Tycker om när Hm paketen kommer det är alltid lika kul och se vad den nu var man beställt för oftars hinner jag glömma de.
Nå ja idag är det SAM ansökan på Hushållningen som gäller för Micke så han blir väl där hela dagen lång så därför ska jag passa på att vila lite medans han inte är hemma ändå, än oj nu är kl 10.30 dags för våra baästa år på trean.


Glass i stora lass

Nu sitter jag åter vid datorn för att ta tag i mina pappers högar men har fortfarande inge lust alls och snart så måste jag fixa allt. Nå jag de kommer. Micke har varit till boden och hämtat spån så han passade på att åka förbi och handla så slapp jag=)Kan ju se lite konstigt ut att åka på Ica med traktor och vagn, tur attd et finns så lite folk i Boden så det går att parkera över allt även med traktor. När han kommer hem ska vi äta glass, gud så jag längtar.
Nu ska jag gå och roa mig med att byta en blöja och se blir det nog en mys stund i sängen för vår del... ska ta tag i papprena snart...

Tisdag

Idag blir det lunch med pappa i Boden och efter det så blir det väl en sväng förbi Kvantum för lite kompleteringer på handlingslistan. Sen ska jag bege mig hem och sitta ute på gården i det vackra vädret, hoppas det håller i sig hela veckan.
Är så omotiverad att göra något annat än att bara ta det lungt och ingetligen har jag tusen sake på min att göra lista som borde börja betas av snart, nå jag nu ska jag surfa vidare till seb för tro det eller ej, jag ska betala igen lita av mitt lån från mig själv till mig själv, känns fantastiskt!

Måndag

Jaha nu har jag dammsungit, det blev bara nerdre våningen idag nu ska jag kansta ut sängkläderna på vädring innan solen når balkongen sen ska vi ut i det fina vädret.

Ångest

Vi har haft rikigt mycke besluts ångest ang bya bil och har nu äntligen kommit fram till att vi ska behålla vår nuvarande bil ett tag till, när det inte känns riktigt hundra så tror jag att det är bättre att backa än att chansa på att det ska bli rätt=) så vi behåller lill skorven ett tag till, känns riktigt bra faktiskt.
Nu ska jag starta dammsungaren och köra ett vara med den innan Micke och "Katten" kommer hem från lagårn, vet inte vad som händer idag men Sebbe har fått sin andra tand nu äntligen så snart kanske natt runtinerna faller på plats igen och det hade suttit riktigt fint!
Nä nu ska jag kasta ut tjejerna i pannrummet innan ja stratar dammsugaren så slipper dom pissa på sig, sen blir det en sväng med Sebbe och ny vagnen innan jag ska bänka mig här igen för att reda ut 3 olika pappers högar som jag inte ids göra tidigare. Jag åter kommer senare under dagen.

Lördag

Nu är det hög tid att hoppa i säng, Sebbe sover redan och Micke och "Katten" är fortfarande i lagårn. Jag är inte så värst trött i kväll eftersom jag äntligen har kunnat sova på dagen=) så skönt att få vila lite.
Vet iinte riktigt vad ja ska bidra med idag? det har inte hänt någon som är värt att skriva. Kan väl säga som så i alla fall att vi kommer nog att ha en ny bil ¨på gården snart, både jag och Micke blev så kär i nya V70:in så vi har "paxat" en tills måndag så vi kan fundera över helgen. Det är någon kampanj nu på den och den vi nog kommer välja blir en 2.4D Business momentum, super fin på alla sätt och vis så fram till i morgon har vi på oss att fundera, svårt svårt...

Tänkte lägga in en bil på den men tyvärr finns inte den färg vi valt med på hemmsidan ännu. Nå ja jag åter kommer med besked ang bilen på måndag. Nu ska jag krypa ner i sänge med väldens mysigaste unge och invänta att dom övriga familje medlemmarna ska komma hem nån gång.

Kunde går dagen blivit värre!?

Åh vilken dag jag hade igår, nästa allt gick fel och hela dagen blev riktigt konstigt upplagd. Nå ja nu ska ni få höra va som hände.
Vaknade på morgonen och hörde på nyheterna om att konsumetveket gjort koll av 10 olika varnvagnsmärken och alla fick underkänt! efter promenaden så avr jag ju tvungen att kolla så min inte hörde dit, men ack så fel ja fick min var den sämsta! (focus), till och med handtaget hade lostnat på den! förbannad över hur sånt kan få säljas och otroligt tacksam att inget hänt just min vagn ringde jag till annaaxel där jag köpt den.

Jag- hej jag vill reklamera min vagn pga av alla fel som konsumerverket informerat om idag.
säljare- öh jaha men då får du maila så svarar vi inom en vecka, så får vi se efter det.
J- men inte tror du väl att jag tänker någonsin mer anväda vagnen?, skulle du göra det med din barn?
s- men är det nå fel på den?
J- nä men jag tänker ju inte vänta tills det häner nå.
s- men som sagt maila så får vi se.
j- men jag vill prata med någon nu, och se kan jag givetvis även maila, men jag ska ha penagrna tillbak!

Det slutade i alla fall med att jag inte fick prata med någon och har nu kört in min fina vagn som jag gillade så mycket i förådet, och skrev iväg ett mail så vi får väl se om en vacka, men jag kommer inte ge min nu alltså! vilken otrevlig jävel. Köp aldrig nå från annaaxel!

Nästa så här såg min förra vang som var livsfarlig ut, synd jag gillade den så mycket och hade ingen lust att byta.


Men jag var ju tvungen att direkt ha en ny vagn eftersom min lilla Ängel inte vill vänta och heller inte sova någon annan stans på dagarna än i sin vagn guppandes efter ängesbyvägen. Så sagt och gjort vi for in till Barnenshus och köpte en ny, denna gång blev det en Emmaljunga edge som jag tyvärr måste medela att jag inte alls gillar lika mycket, men men den får väl duga. Har ju i alla fall fått bra på testaer och är ju ett gammalt hedlig märke som även jag låg i då jag var bäbis=)


Så här ser alltså den ny ut, valde denna färg pga att den såg lite roligare ut än endast svart...
Beskrivningen av denna vagn lät ju i alla fall riktig bra:

Edge Duo Combi är en av marknadens allra bästa, mest rymliga och fullutrustade Duo Combi. Högsta krav på kvalitet, säkerhet och funktioner gör denna vagn till en genuin Emmaljungavagn. Vagnen kan användas som Travel System om du köper en adapter och Emmaljungas First Class 0+base bilbarn stol. Om ni blir fler kan du fästa Emmaljunga syskonsits (tillbehör) på sittdelen.

 Edge Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Välj mellan 17 färger och 3 olika chassi.

Så nu är det en sån som står i vardagsrummet och Sebbe sover gott i sin nya vagn och det är juu huvudsaken, jag valde denna med sportchassi, dels för hjulens bredd och dels för korgen under liggdelen, mycket skönare för små flickorna än den andra chassimodellen.
Men sncka om att den nya vagnen var klumpig och stor att få in i vår lilla bil! (v50), så vad gör man då? jo vi åkte på Nordiska Bil och blev blixt kär i nya V70 modellen och gissa det bästa av det bästa! automat! den lillas äljar nissen gav oss nyckel och sa åt oss att låna hem den och provlasta vagnen, så sagt och gjort. Vi tog hem V70 och gillar den till tusen,den är inte lika "snärrtig" som vår t5:a, denna är lite mer som min gamla 123:a min första bil.
Men på något sätt gillar jag de ändå.

Så här ser den nästa nu, fast den vi kolla på var svart och så himla fin! vill ha!


Nä nu kom min kära (ibland) sambo hem så vi ska väl ta ett bad och gör oss klar för att dra in mot stan. Nu tog han min coke också och säger att det är företagets Coke! undra om någon använde fel visa kort på statoil=)

Försäkringsbolag...

Måste bara göra ett snabb inlägg, sitter och kollar bilförsäkringar och fick just veta att Auro försäkringar vill ha 31.724:-/år för en helförsäkring via dom! snacka om dyrt man kan ju tro att jag har värsta lyxbilen och bor i de mest registrerade bilinbrottsområdet i landet! Ojoj måste nog söka vidare, Länsförskringar ligger just nu bäst till med en totalkostnad på 10.131:-/året. Väntar med spänning på vem som vinner=)

Torsdag

I natt har Sebbe slagit personligt rekord, vi har varit upp 5ggr!  och nu gott folk kan  jag medela att jag faktiskt börjar bli trött på riktigt, nå ja det kan väl vara så här ett tag då och då, men alla förslag på hur jag ska få honom att sova igen är välkommna=)
Idag skulle jag hitta på lite av varje men i stället så blir det nog jag och en hög papper hela dagen, fick ett konstigt från Skatteveket ang mervärdesskatt som jag måste kolla närmare på typiskt jag som bara ville få vila idag nå ja.
I övrigt att allt fin fint, varmt som bara den i detta konstiga hus, men det är öppet från båda hållen på övervåningen för att få lite rörelse iluften här inne, hoppas de hjälper jag misstänker att det är husets fel att jag jämt har huvudvärk så nu hoppas jag på en förbättreing.
I morgon ska vi en sväng på barnenshus och införskaffa en del nytt. sen är det ju miiddag med J och T i morgon, ska bli riktigt kul det var så länge sen vi sågs ju.
Nä nu ska jag väl sätta fart med mina papper och sen måste jag börja ringa runt ang bilförsäkringen på min bil för i maj kan jag äntligen be dom flyga och fara på trygg hansa, så nu ska ja försöka hitta ett billigt bolag som inte gör chockhöjningar mitt i allt! som det är nu kostar bilförsäkringen ca 12.000/år, jag hoppas på att få ner det till iaf 10.000/året, så håll tummarna.

Onsdag

Oj vad den här veckan känns som om den går i super fart, redan onsdag, halva veckan har paserat utan att jag hann med.
I dag är i alla fall Micke på kurs dag i Boden, han tog traktorn dit så jag har ju bilen till mitt förfogande om jag nu skulle få för mig att åka en sväng nån stanns men det tror jag inte riktigt kommer hända, nu har jag precis slängt in en fiskgratäng i ugnen och ska vänta på att den går att äta och sen ska jag mysa på med Sebbe ett tag innnan det blir dags för dagen andra prommis.
I morgon har jag en del inköp att fixa innan fredagens middag men annars ser det ut att bli en till mysig dag hemma med min älsklingar.
Nu vaknade precis Sebbe från sin förmiddags tupplur så nu ska jag sätta fart med hans lunch också.

Varför!?

Nu är det... ja vet faktiskt inte riktigt men det är nu i alla fall många nätter jag fick sova ordentiligt i alla fall, Sebbe har kommit på att börja äta på natten igen och inte en gång utan två?! ska försöka få honom att gilla välling men det har inte funkat hittills i alla fall men nu vill jag sova en stund. Det blir så konstigt på dagarna när man är så trött men kan inte sova på dagen. Nå ja i dag blir det i alla fall stor handling när Micke kommer hem från lagårn och efter det hoppas jag på en tupplur i soffan med lite tur.
Än nu ska jag ta min Ängel och kaffe kopp och gå ut och göra mig lite eld så jag kan tvätta håret för så här visar jag mig inte ens på Ica Maxi, så illa är det=)


I övrigt så hoppas jag på en trevlig vecka och kanske en sväng till stor stan någon dag också, eller jag kan även tänka mig Boden. En skort tur hade också varit trevligt att få uppleva innan det är försent, nå ja nu 'r det dags att gå vidaren hejhej

Röd dag

jaha så var det måndag men röd dag så det blev en super trevlig heldag hos mormor för mig och Sebbe, vi har grillat det blev årets premiär faktiskt. Nu är vi åte hemma igen och ska invänta pappsen så vi kan åka och handla lite smått och gott till oss själva ochh givetvis till vår lilla Ängel.
Den här påsken har varit jätte trevlig med många goda middagar och med alla trevliga vänner och släktingar.
Hm dags att börja planera för när vi ska bjuda igen alla, haha!
tyvärr kände jag inget sug av att skriva idag så jag få be om att åter komma senare eller i morgon i stället.
Tack och hej!

Vilken dålig stil

Av miga att uppdatera så lite men nu är jag i alla fall här och ska lämna en snabb resume över ons, tors och fredag.

onsdag: Då var dom som sagt här från NSD för att skriva ett repotage om oss här på Lejans Gård, som tur var fick Sebbe äran att vara med på en bild=) Vi börjar ha varit med i olika tidnigar så mycket nu så det känns inte lika speciellt längre, men det är fortfarande kul är dom tycker vi är värd att skriva om och jag hoppas att i alla fall någon inser vilket fint jobba alla bönder faktiskt gör! Nå ja, mitt i allt dett akom dom från TV! hjälp tänkte vi som inte något visste om det men hips vips så skulle dom också ha en interjuv så dom begav sig ner till lagårn tidnings folket, tv nissarna och Micke tyvärr så kunde inte jag och Sebbe följa för vår lilla Ängel skulle äta, det var lite synd hade ju varit kul att se Sebbe på tv, nå ja så kan det bli ibland.

Här kommer artikeln från NSD:

 
Familjen som vågar satsa Antalet mjölkbönder i Norrbotten minskar stadigt. Men det finns de som vågar tro på framtiden. Mikael Johansson, 27, och hans sambo Sofia Ekström, 25, i Ängesbyn, satsar på sitt jordbruk.
- Det här är det bästa yrke man kan ha, säger Mikael Johansson.
Från 2007 till 2009 har nästan en fjärdedel av Norrbottens mjölkbönder försvunnit. Antalet minskade från 198 till 151. Orsakerna uppges vara dålig lönsamhet och ett generationsskifte som inte har fungerat (se vidstående artikel).
Toppenjobb
Men trots den dystra utvecklingen finns det undantag. I Ängesbyn, utanför Luleå, har det unga paret Mikael Johansson och Sofia Ekström valt ett liv som mjölkbönder.
- Det här är ett toppenjobb. Konsumenterna i Norrbotten är fantastiskt köptrogna. Problemet är väl lönsamheten, säger Mikael Johansson hemma vid köksbordet.
- Ja, inte är det för pengarna man väljer det här livet, säger Sofia Ekström leende.
Paret har sju månader gamla Sebastian tillsammans. Sofia Ekström är föräldraledig för närvarande och en anställd gör hennes jobb.
Arbetsdagarna är långa.
- Nu under vintern är det i stort sett bara åtta timmars arbete per dag. Men när vårbruket drar i gång blir det ofta 12-16 timmar, säger Mikael Johansson.
Drunknar i papper
Dessutom tillkommer diverse reparationsarbeten - och en hel del kontorsarbete.
- Ja, vi druknar i blanketter och papper, säger Mikael Johansson och suckar.
Men trots långa arbetsdagar och ett ständigt ansvar för djuren och gården - varje dag, året runt - trivs Mikael Johansson.
- Inte en dag har jag ångrat att jag började med det här, säger han.
Gården har varit i släktens ägo i generationer. Han började arbeta åt sin far 2004.
Inga feta löner
2007 tog han över gården som har cirka 60 mjölkkor av rasen Holstein, svensk låglandsboskap. Varje morgon och varje kväll ska besättningen mjölkas och varannan dag kommer tankbilen från Norrmejerier och tömmer tanken på fyra kubikmeter.
Cirka 600 ton mjölk produceras på gården varje år.
Priset varierar med fett- och proteinhalt men i snitt får familjen Johansson/Ekström 3,81 kronor per kilo. Det ger nästan 2,3 m iljoner kronor per år.
Men de pengarna ska räcka till lön för anställda, bankräntor, foder, utsäde, investeringar, veterinärräkningar, bränsle, uppvärmning, med mera, med mera...
- Inte blir det några feta löner för mig och Sofia, speciellt inte i förhållande till arbetstiden, säger Mikael Johansson.
Han skulle vilja expandera. Bygga nytt och större med dubbelt så många djur för att få bättre lönsamhet. Men det är en investering på cirka tolv miljoner kronor.
- Det är inte så lätt att få bankerna att ställa upp med lån. Det anses väl inte som en säker investering, säger han.
Har fått nog
Bara ett stenkast från Mikael Johansson bor Glenn Åström, 48. Han är en av de många mjölkbönder i Norrbotten som har fått nog. Efter att ha varit mjölkbonde sedan han gick ut lantbruksskolan som 18-åring sålde han i somras sina 45 mjölkkor.
- Det är naturligtvis tråkigt att det är så många som slutar. Men det är helt enkelt för dålig lönsamhet. Med tanke på hur mycket arbete det är så är det inte värt det, säger han.
Torsdag: Ja igår blev det shopping för hela slanten i Boden med Sebbe och sin mormor, vi fick med oss hem några riktigt fina saker som jag lägger upp lite senare. Efter en lyckad shopping förmiddag så var det bara att snabba sig hem hoppa i badet och bege oss upp till Älvsbyn för middag hos I och H och deras lilla M, en super trevlig middag, det var länge sen jag hade så trevligt  och dom hade även dukat så fint till Sebbe och tagit fram Ms gammla babystol och gåstol så Sebbe hade nog också en riktigt trevlig kväll när han fick så mycket att leka med och tugga på! dom bodde fint som bara den också, riktigt fint kök om/när vi någon gång ska byta ut det fula golv vi har i kök och hall så måste vi köpa från samma som dom för snacka om att det var fint men två barn, två katter och en hund och golvet var utan repor! högst betyg!


Fredag: Idag beger vi oss till Sebbes farmor som fyller 60 år nästa veckan men ska fira idag. Trevligt som bara den ska det bli plus att jag hört att det kommer finnas smörgås tråta där=)


Imorgon >Lördag ska vi upp till stugan och hälsa på min farmor och faster så jag hoppas på bättre väder så jag kan packa med mig skidor och fjällpulkan men som det ser ut nu så blir det nog inte någon skidtur tyvärr, nå ja vi får väl ta en svämg med vagnen.
Nä nu ska jag gå och kolla lite tv innan jag ska sätta mig i badet för att värma upp mig efter all ved bärning som jag varit ute och gejat med.

RSS 2.0