Det kan inte vara sant

Allt har hänt idag, räkningarna skulle betalas och internet ville absolut inte börja fungera igen så det slutade med en ny dator och en ny sån där internet grej=) så förhopningsvis så kommer det att fungera ett tag iaflla fall. Känns konstigt att skriva på den här, det är en samsung och den förra var hp och den här har riktigt låååångt mella bokstäverna så ma får "jobba" exter mycke=)
Nå ja de vänjer man sig väl med till slut men jag måste säga att jag saknar hp rikigt mycke.
Mer då? inte är det mycke som händer eller jo det är dte men inte som jag kan eller vill dela med restan av världen...'


Nu ska jag gå och sova så vi orkar up i morgon till en heldag med massa pappers arbeta... Suck jag är inte alls motiverad att vända papper.

Min Sebbe 1år!

Oj så fort det gått allstå, nyss var vi på sundebysjukhus och jag längtade hem så otrologt mycke, vi blev kvar längre än jag räknat med pga tidig vatten avgång då finns det tydligen större risk för infektioner för både mig och vår Ängel så därför fick jag våndas där lite längre än önskvärt. Men ingen infektion kom och vi fick åka hem jag var så glad över att äntligen åka där ifrån!
Nu har ett år gått sen dess och varje dag med Sebastian har varit underbar, de här är det bästa år av mitt liv. Som fin avslutning på ett toppen år friar vi med vår turkiet resa, vi åker om 24 dagar!


Kalaset igår blev toppen och massa fina pressenter fick vår lilla sötnos, men i slut ända så var tvättmaskinen ändå roligast.
Av oss fick han bland annat en gungställning så han kan lek nästa vår/sommar. Kläder, traktorer, bilar m.m var en del av pressenterna som kom. Men nu känns det skönt att kalas tiderna är över för ett tag framåt. (alla fyller i aug).


Fundera på vad jag ska göra av denna vecka? en middag på Exotic med min underbara familj är inplanera lika så Sebbes första besök hos tandläkaren. Men då? vet inte alls vad som ska hända... kanske ett besök på nordpoolen som belöning för det där jobbig tändläkarbesöket? jo de får de nog bli.
Jag har även kvar ett pressentkort på hm sen jag fyllde år och de håller på bränna hål i min väska om jag inte använder upp den snart! plus att bonuschecken ramlade ner i brevlådan tidigare. Så en stads sväng hade varit jätte kul också...Nä nu ska jag sätta fart med lunchen, vi får den stora äran att ha pappa hemma på lunch idag. Hoppas jag kan övertala han till en shopping tur då=)

Torsdag...

snart har hela vecka gått och jag har inte hunnit hälften av vad jag tänkte hinna med. Hur som heslt så ska jag bara slänga in några bilder från dagens prommis.Mammas flickor. Hera, Chili och Mercedes.

Mormors dag!

Idag vill vi bara säga GRATTIS MORMOR för idag fyller Sebbes mormor år. Vi ska nog börja promenera upp till henne direkt efter frukosten är avklarad så vi kan fira hela dagen.

Tiden går

Ja tiden den går verkligen undan. Jag har fyllt år och är nu 25 år gammal, 25! jag som nyss blev 18?! tiden går riktigt fort. Men roligt har det varit och mer kul framöver hoppas jag också.
Okej så nu är jag halv vägs till 50, vad har jag hunnit med hittills? jag har haft det riktigt roligt i alla fall.
Och jag kan nog säg att jag har allt jag kan önska mig.
En underbar sambo (ibland e han skit jobbig)
Ett fint hus
Världens mysigaste hundar
Ett jobb som väntar på mig när jag varit föreldraledig klar som jag trivs med.
Och fram för allt har jag Sebastian som är det absolut mesta underbara som finns!

Man kan nog säga att jag är rätt så nöjd. Och till höst väntar en underbar vecka i Turkiet med min familj som jag längtar så otroligt mycke efter.På lördag fyller även min underbar mamma år så då är det kalas igen och helgen efter det är det Sebbes tur att fira sin 1 årsdag. Under veckan där i mellan fyller även min mormor år så nu är det mycke kalsande och firande.


Sebastian några minuter gammal 2009-08-22.
Stora pojken i början av juli.

Min pressent!

Det här blir min pressent från mamma till min fördelsdag! jag är så otroligt nöjd och längtar tills den kommer för vi kommer ha stor nytta av en bärsele både på semestern och på stan, på fyrhjulingen m.m min Ängel vill ju som sagt inte åka vagn så jag hoppas på att detta ska funka fint.
Den går att ha både på magen och på höften och ha barnet kan vara vänd åt båda hållen.

Här är en bild på min/Sebbes pressent.
Visst var den fin, den skulle bara ta 2-4 dagar att få hem den så kanske till på fredag med lite tur.
Den kommer från www.barabus.se 645:- och är ända upp till 16,5 kg!

RSS 2.0