Måndag!

Nu är de nästa helt klart i min nya lgh! blev jätte fin, men nu ska jag ner i tvätstugen så ja uppdaterar senart!
xo

suck...

ingen nyckel än så länge så snart ger jag upp hoppet om att de kommer idag, undra vad man i så fall skulle hitta på? simma? sola? m nått måste jag göra annars blir jag tokig. jag har suttit innan hela dagen och bara väntat på att få börja med allt men tydligen så går det aldrig som det är planerat!
jaja ska dum glo lite på tv och sen är de väl bara att göa sig kar för att rulla ut mot byn då och för hoppningsvis komma igång riktigt i tid i morgon då. Suck att jag måste hinna kläma in den där jävla arbetsförmedlingen oxå, nå är det ju ändå typiskt att allt ska hända på samma dag...
xo

Efterlysning

jag söker en nyckel!!! vill börja nu, mitt tids schema spriker ju snart=/ suck så trött på att vänta ju.
Nä nu bör jag sätt fart med lunchen, de blir pizza från igår och till middag hörde jag nått om kebab? ja vi får väl se om jag ens hinner med nån middag ikväll, vill ju bara få börja fixa snart ju.
Måste även hitta mig en tvättmaskin för högen med smutstvätt växer oerhört fort då man har en lite busunge=)

Torsdag den stora dagen D!

idag är det dagen då jag ska få nyckel till min lgh å så jag längtar, men hittills har jag inte hört ett ord om när men men jag hoppas fortfarande.
På tal om inte få höra ett ord så har inget tydligen lagt någon vidare vikt i att ens skicka ett sms och berätta att jag blev faster igår/natt/dag? ja för jag vet inte när ens. Som sagt så finns det väl inte så vidare mycke kvar här i norrland som jag tycker det är värt att stanna för. de är för sebbes skull att han får bo nära sin pappa.
Men grattis till den lilla flickan då, eller liten de vet jag ju inte heller nå om...
hur sm helst så ska jag idag åka och lämna Sebbe hos sin mormor, förbi hs M och hämta lite av mina saker och förhoppningsvis så spenderar jag kvällen och natt i den nya lgh och städa ur lite inför första lasset i morgon. Tur att man har vänner som faktiskt tänker på mer än sig själva ibland.
Xo

Packa packa och packa lite till

Håller på förfullt att packa och små städa i den lgh där jag bor just nu, för i morgon är det den stora dagen då jag ska få nyckeln, hoppas nu inget hinner gå fel på vägen!
tyvärr kunde inte M ta Sebbe i morgon, det var himla synd så kankse jag hade kunnat göra bort arbetsförmedlingen redan i morgon men men det får väl vänta till på fredag då. Sebbe ska vara hos sin mormor under tiden då jag ska packa och flytta alla saker så det är mest därför jag känner mig så stressad, att va ifrån Sebbe så länge och att hinna få i ordning allt så det känns som ett hem då jag hämtar hem han från byn. men men jag ska göra mitt bästa för att få det klart och med alla mina fina vänners hjälp så kommerdet säkert gå hur bra som helst=)
Nä n ska jag fortsätta min städning och packning... tyvärr är det svinkallt ute så ingen utr med vagnaen ikväll!
Xo

Onsdag

ja som sagt så är det här en riktigt skit dag men strunt samma, ibland är det bara skönt at skriva av sig.
Blir ett kort inlägg nu eftersom sebbe äntilgen sover så jag ska passa på at diska och tvätta håret för i efter mddag måste jag i vg och både handla och tanka bilen så vi tar ss mella boden och byn hela helgen. Ev att M kunde ha sebbe i mogn så jag kan få tid att gå på arbetsförmedlingen och allt annat gorma som måste göras innan helgen och det är ju redan torsdag i morgon så jag känner mig ganska stressad. Nä tvätta håret var det ju...
Xo

Vilken skit dag!

Som sagt de är inte länge man får vara nöjd o glad över nå, går dagen gick ju så underbart bra och sen kom onsdag och allt resade samman igen... suck. Jag har ju nu gjort min adressändring och avslutat min f-skatt i och med det ändrades ju min ar info från egenföretagare till arbetslös och därför ringde jag till försäkringskassan för att kolla om det skulle fyllas i någon av deras 1000 formulär, men då visade de sig att dom glömt att skicka ut pappren om förlängning av föreldrapenning! så nu fick jag inte ett öre för januari, snacka m att ja e pank nu=((( hur som helst så om jag inte hinner få hem pappret om föreldrapennigen och skicka tillbak de före första feb så får jag inte ett öre fören 25mars!? hur fn ska jag klara de då???
Ja så luspank till i mars,utan jobb och dessutom måste jag in på arbetsförmedlingen innan 1/2 annars tappar jag mina sjukdagar!? suck... mste försöka hinna det på fredag för de är ju ingen ide att jag ens försöker ta med Sebbe och sitta där hela dagen med honom=((( börjar bli lite tungt nu faktiskt.
Så att summera hur det går för mig just nu:
*ingen nyckel idag heller.
*ingen föreldrapenning fören 25mars.
*Måste till arbetsförmedlingen innan 1/2
*hinna flytta och få i ordning hela mitt liv på 3 dagar?!
Ja kollade mitt saldo just 1350:- ca och då ska jag betala hyra, mat och tanka. Ojoj hur ska detta gå ihop=)
Nä men som sagt,det blir en utmanning och hittills så har jag ju löst allt själv så de e klart ja fixar detta oxå, men det knns konstigt att inte ha nån att falla tillbak på, antar att detta är nackdele med att vara ensamstående...
xo

Perfekt-vilken toppen dag!

jaha nu är jag tillbak från lunchen och prommisen med flickorna, åt en sper god pizza till lunch på take off och skrev under mitt hyreskontrakt så nu börjar det verkligen ta sig somman brukar säga. Nu är det den därefter längtade nyckeln som jag väntar på och sen måste jag slå en pling till försäkringskassen sen är nog mitt liv ganska upp ordnat med lite tur, men det händer ju alltid nå oväntat som förstör allt.Livet är inte alltidså enkelt men de gör absolut inget alls, de är nästa som en utmaning att se hur mycket man faktiskt klarar av själv och att jag faktiskt mår riktigt bra nu, visst det är mycket nytt och mycket att ringa och ordna upp och skriva på ,ändra, ta bort, lägga till m.m men mitt i allt så har jag ju ändå man toppen vänner som lina bland annat som var till så stor hjälp igår!
nu ska jag leva mitt liv så som jag vill och så som det känns bäst för mig! visst det kommer säkert att gå fel mer n en gång och jag kommer säkert fatta fel beslut ibland, men vet ni vad!? det är faktiskt upp till mig att ordna upp allt och leva mitt liv och vill jag ha någons åsikt om hur jag ska leva så lovar jag att höra av mig... men räkna inte med det. Alla gör fel även jag, ingen är perfekt.
Huvudsaken man har roligt och det har jag:p
fuck off!
ox

Tisdag

Vill till och börja med säga tusen tack Lina! för all hjälp igår, de ska bli skoj att ses även på lördag.
Igår var jag, sebbe och lina i byn och packade i princip ner allt i kartoger och gjorde allt klart för att på börja flytten till helgen. väntar fortfarande med spänning på nyckeln och hoppas hela tiden att jag snart kan få den. passade även på att skriva på min avskaffning av f-skatt så den 1 feb är jag arbetslös oxå. idag vet jag inte alls vad jag skulle hitta på, kanske tar en sväng på "stan", har ju en hel del att packa ner här i den tillfälliga lgh oxå så de är väl bara att jag fortsätter med det idag. Nä vet ni vad nu ska jag nog hoppa i säng ett ta till, har sovit extremt dåligt i natt och lika så sebbe... hmm undra varför?! känner mig en aning less på alla idioter nu, och skulle jag inte haft sebbe som vill och ska få träffa sin pappa ofta så hade jag flyttat långt här i från och verkligen börjat helt om, för här finns de inget kvar av värde för mig.
Nä nu sover vi en stund till tro ja.
xo

Fredag

va fort den här veckan har gått!? kan inte rikigt fatta var den tog vägen, nå ja det ärju bra då är det ju ännu närmare tills jag får min lgh som jag längtar. Jag har lyckats få ihop lite fina vänner som hjälper mig nästa helg, ni är guld värd! vad skulle jag göra utan er? jag vet att jag prioriterat ort mina vänner tidigare men nu kommer inget och ingen gå före mina fina vänner som ändå stannat och ställer upp jämt för mig!
Nu sitter jag och väntar på pappa som skule komma förbi på lunch snat. Sen ka jag göra i ordning min Ikea lista så jag har ordning på att, för nästa vecka blir nog ganska full av aktiviteter skulle jag tro.
Skulle behöva införskaffa en dammsugaren i veckan så allt är helt klart till helgen. Hm Ikea möbler, flyttkartonger, städning, nån öl och mina fina vänner? ilken toppen helg de kommer bli!
XO

Middags tider

Nu börjar det snart vara tid att sätta igång med middagen, har middagsbesök idag så det blir trevligt. I morgon ska min kära bil vara lulebo eftersom mammas är trasig och tyvärr inte går att låsa så där jag or bör mn nog inte lämna bile olåst så jag blir helt utan bil i morgon=/ nå ja vad gör man inte för sin lilla mamma som alltid ställer upp för mig!
Nä kanske jag skulle iaf börja med middagen snart... nja kanske väntar med det. Är så otroligt nöjd med att inflytten till min lgh blev en månad tidigare lagd så skönt att få komma in och i ordning en månad innan beräknat.
Xo

-24

Jaha det var kallt uten idag oxå tyvärr, och min bil stårhr utanför utan värmare sen igår så den ska inte startas idag heller, suck jag som ville ut!
Idag är det i alla fall Sebastians namnsdag! hurra hurra på din namnsdag!
XO

Torsdag

Uppe med tuppen idag=P haha nä jag ska krypa ner en stund till i sängen,har bara varit uppe en sväng nu och om jag vore lite mer självdicipinerad så skulle jag stanna uppen nu men det är jag ju inte. Sebbe mår i alla fall riktigt ra nu och kommer kanske kunna hitta på nå kul med mig nästa vecka för då måste han vara frisk ju!
Nä nu väntar sängen på mig, får se vad denna dag har att erbjuda. Kanske en sväng till "stan" eller är det jätte kllt ute idag?
XO

I morgon

Ja jag vet inte, men jag har nog de sämsta lokalsinnet man kan ha! det blev nästan en timmes promenad ikväll oxå, jag måste nog lära mig att ta lite kortare prommisar för det var inte uppskattat av vovvarna=p


Ben&Jerrys och en snabbis

ja då var middagen av klarad och det blev verkligen lite släng ihop, men de går de oxå. nu ska jag snart sätta mig framför tvn med 2 packet Ben&Jerrys, men första skura upp all babyolja från golvet och byta en bajsblöja... ja en helt vanlig onsdag i mitt liv=) Hade tänkte sparka igång bile och ta en sväng runt stan men det var så kallt uten så detblir nog en inne kväll, ska bara ta en snabbis med hundarna.
Xo

1 timme

nu har vi äntligen fått oss en promenad runt boden, tog oss en timme att virra runt här på gångbanorna. Sebbe gillar att kolla på alla bilen och människor som man möter.i byn träffade vi nästa aldrig nån när vi ar uten och här är det folk över allt så n så länge verkar han tycka det är jätte spännande. Chili och Merca håll inte riktigt med, dom frös och fick åka redan efter 15min men dom tog sig ändå ton och morrade åt de andra hndarna som var ute så dom hade de nog oxå ganska trvligt. Ska se om jag ids gå en sväng till Dollar store sen, men då blir ju vovvarna kvar hemma. nä nu plingar det väldigt mycke i min mobil så ja ska nog sätta mig å läslite sms och surra bort lite tid i mobilen..
Undra vad denna onsdag kväll har att erbjuda då? Måste i alla fall och köpa en present till J som  fyller å idag och till helgen blir de väl att säga grattis ordentligt. Ikea ska oxå få sig ett besök på söndag med lite tur. Alla som vill följa är välkommen!
ska läsa klart Mia sanningen om gömda nu så mamma kan låna den.
Åh de kändes som m det var något jag tnkte dela med mig av på bloggenidag , men det står helt still ihuvudet, aja jag återkommer om det faller på plats snart.
Xo

Onsdag

veckan springer å riktigt fort, tyvärr har jag inte min kamera här så det kommer bli dåligt med bilder ett tag fram över. Tänkte ju lägga upp på min ny pimpade bil=) den blev riktigt fin. Nu är bara en in och utvändig tvätt så saknas. idag är det rikigt skönt väder uten så jag tänkte nästa åga mig på en prommis till Dollar store och köpa lite rengörningsmedel m.m tills stor städninge av min lgh nästa helg.
Sebbe är äntligen på bättringsvägen ocg orkar faktiskt vara vaken och leka lite på dagarna nu. Skönt att de blir bättre. Snart närmar sig även sökande efter dagisplats också. Hmm tiden sen han föddes har verkligen gått fort, hoppas inte alla åren går så fort som hittills för då gäller det verklige att ta vara på varenda sekund med min lilla kille innan han växer upp!
Nu ska jag ta en snabb dusch och bege mig ut innan det hinner bli mörkt igen.
Xo

Välkommen hem

Äntligen har jag fått en datum då jag får flytta in i min lgh! Den 27jan är de dags att börja flytten till mitt nya hem och som jag längtar, hoppas att går bra och att ja får allt i ordning fort så Sebbe och jag kan få börja känna oss hemma nån stanns för inte är det kul att bo i en väska.


Så nu är det bara att ragga tag på lite folk som kan hjälpa mig att bära mina möbler m.m. Åh så glad jag blev! hoppas tiden dit går fort! så fort jag blir klar med allt så lovar jg att de blir en inflyttnings middag för mina kära vänner!

XO


Vad är det för fel?

Undra vaför en del har så svårt med att förstå att jag faktiskt klara mig och trivs själv? de verkar som om folk tror att jag helt plötsligt blev handlingsförlamad, så är det absolut inte alls. Jag skulle bar vilja få flytta in och fixa till i min lgh snart. Sen ska jjag försöka hitta mig ett jobb och det lär väl bli lättare sagt än gjort men men de får fixa sig senare först och främst ¨måste Sebbe får känna sig hemma och trygg innan jag börjar släpa runt han på ännu ett ställe(dagis). Tror och oppas att det kommer gå bra att skola in honm då den dagen faktiskt börjar närma sig lite. Känns både spännande och hämskt at vara ifrån honom flera timmar varje dag! men men sån är livet och han kommer säkert få riktgt kul där.


Nä nu ska jag hoppas på att vkanske kan få oss en promenad i veckan och det är väl ungfär de ända jag vågar hoppas på än så länge, 5dagar med medicin är det som gäller nu och då får vi hoppas att han är kry till helgen.


Måndag

Så kom ännu en ny vecka ändå, och jg har ont i halsen och hostar igen... suck så mycket sjuk jag varit den här vintern. Nå ja värre är det med  Sebbe som har dubbelsidigöroninflamation och halsflus! skulle ha åka snowboard med Linda igår, men spendarde dagen på jouren med lilla sjuklingen istället. Men nu är de medicin och vila som gäller 5dagar, sen får vi hoppas han är sig själv igen. Skulle vrkligen behöva åka och titta på lilla Clas snart innan ha hinner flytta hem ifrån, nå ja kanske näta vecka om allt går som planerat nu då.


Idag ska vi nog hålla oss inne men i morgon tänkte ja att vi skulle våga oss på en promenad och utforska stora boden lite grann tyvärr ha  jag bara cityvagnen här och den är nog inte riktigt snö vänlig men ja får väl ta hitt lyxåket till veckan. Hörde även ett väldigt trevligt ryckte ang sol denna vecka=) täk om våren börjar var på väg!? jag har ju längre inte till gång till skoter men längdskidorna får väl åka på i värsta fall, mamma blir säkert glad då.


Nu ska jag sätta igång med lite mat till lilla sebbe-bebbe och sen hoppas jag på att dagen inte gärallt för sakta.

xo


Fredag

Jaha då var det slut på ännu en vecka, denna vecka har varit väldigt tråkig eftersom Sebbe varit så sjuk så va har ju inte kunnat vara ute nå och ni är han ju hos sin pappa så nu ska jag verkligen försöka komma ut lite och träfa lite folk, kan vara väl behövligt efter en vecka i isolering.

Lunch med pappa idag och en sväng i affärena se vet jag inte alls va jag ska hitta på resten av dagen och kvällen, så kom gärna med förslag. I mogon ska jag ta en pite sväng med mamma så de blir oxå kul. Nä nu ska jag hoppa i duschen och faktiskt fixa mitt hår för första gången denna vecka=P

hoppa jag hittar nått fynd på i Boden idag då=)XO

Bio

Jaha då har ja varit på 3D bio, inte alls så bra som jag trott. De bästa va väl att komma över kommun gränsen till underbara lule!

I morgon blir det lunch med pappa och en sväng i affärerna här i Boden, vem vet jag har faktiskt gjort dom bästa köpen i boden den senaste tiden så kanske blir det nått fynd i morgon. Nu ska jag ta ett glas rött och kolla lite tv innan det är dags att besöka John Blund.
Och jo jag saknar Sebbe så att det gör ont, men han blev så glad att träffa sin pappa idag och jag vet hur bra han har det i byn, det är ju hans hem fortfarande. Hoppas jag kan få ge han ett riktigt hem snart...


Nä go natt då alla glada=)

XO

Hmm... så det är så här det känns?

Jag har nu börjat lära mig leva lite billigare eller jag försöker och det går väl inte nå vidare bar för mig=/ skulle handla här i Boden på kvantum, men vilken chock då jag kom till kassan! de är ju så mycket dyrare att handla här än i stan(ja lule är den ända stan, boden är mer som en by) Nå ja nu har jag tesat så nästa gng det är dags för att stor handla så blir det att åka till stan.

Jag har inte köpt ett enda klädes plagg på hela veckan heller! men på lördag blir det en shopping tur med mammsen i piteå så då åste jag nog dra kortet nån gång iaf, vll ju inte att mamma ska behöva shoppa ensam=P Dessutom finns det säkert en massa rea saker kvar som sebbe skulle kunna behva, vill försöka hitta nån fin täck jacka till honom så han slipper ta overallen hela tiden. så det blir en prio sak.


Men som ni säkert förstår så är jag sparsam på andra håll... kan bara inte komma på något än, har en liten känsla att det kommer komma som en chock för mig då jag faktiskt kommer måste skärpa mig snart, men inte än liye kul måste man ju ändå ha!


Nu ligger Sebbe här vid mig i soffan och sover, han snarckar pga av allt snor i näsan min lilla stackare. Känns jätte knstigt att lämna honom om nån timme... varje gång jag tittar på han vill jag bara krama honom och mysa ner oss i sängen en stund. Men jag är fullt medveten om att han får det toppen hos M i helgen, dessutom kan ha få så mycketav M som han inte kan få av mig. Traktorn är ju en riktig favorit i Sebbes liv och nån så har ju inte jag=P Om någon frågat mig för 2år sen hur mitt liv skulle se ut idag så är detta så långt ifrån vad jag hade svarat. Det är konstigt hur livet ibland gör en hel omvändning. Konstigt med känns helt rätt. Nå ja de är väl lika att jag börjar packa sebbes väska snart... nä men ikväll blir det ju fatiskt middag och bio så de är alltid nått att se fram emot!

Torsdag

Idag är det den stora dagen då Sebbe ska till sin pappa och vara där tills på söndag, känns konstigt att vara ifrån honom så länge. Men de blir även en välkommen paus. Han har varit sjuk hela vecka så i hatknappt varot utan för dörren så den ska bli skönt att komma ut ett tag. Kan helt klart säga att vara ensam stående med små barn som är dunder förkyld och han hundar som ska ut och i inte är det absolut lättaste, kanske borde hyra ett hs ist så jag kan släppa ut dom på en gård? nå ja från och med kl16 är det bara jag och vovvarna ett tag framåt.


Ikväll blir det bio i stan, ska bli trevligt. Tänkte hålla mig sysselsatt så kanske jag inte hinner sakna min prins så mycket. I morgon ska jag då ta ettpå längder på nordpoolen oxå. Göra allt ja annars inte kan. Tyvärr kommer det inte mätt upp allt skojigt med Sebbe men men.

Hoppas också på att få höra nå om min lgh, vill så gärna hämta mina möbler m.m och få i ordning ett eget hem, just nu lever vi ju nästan i en väska och ja hade gärna börja packa upp och å iordning snart. Tror ng att ebbe oxå skulle tycka det var skönt att få göra sig hemma någonstans så jag håller tummarna på att pappa ringer och säger att allt e klart!


XO

Men oj!

Men herre gud va de har varit många och läst på bloggen idag då?! hmm undra varför=)
Men alla ni som känner mig vet väl ändå att jag inte brukar vara den som tar en massa skit snack och sen är tyst? eller pratar bakom ryggen på alla.

Mina finaste!

Sebbe-Bebbe de bästa jag gjort!


Emma vad skulle jag göra utan dig? Synd nu att vi bor så "långt" ifrån varandra, men en dag kommer jag tillbak i å då jävlar;)


Min underbara mamma, till våren åker vi igen!?

Istället för en diskmaskin?


Chli med blöja, hon var inte nöjd!

Hittade en del bilder på en del av dom finaste i mitt liv!


Nu startar jag om för MIN skull!

Tänkte inte skriva nå ang att det faktiskt är slut mellan mig och M men eftersom så hilma många verkar ha åsikter och inte kan låta bli att skvallra och snacka så otroligt mycke skit så tänkte jag bara förklara hur läget ligger men ja gör det bara en gång! Och detta är min verson ingen annans!


Ja de stämmer att det är slut för gott mellan mig och M.
Ja det stämmer att jag varit otrogen.
Nej jag är inte tillsammans med nån.
Det var JAG som ville göra slut.


Jag vet att det jag gorde var fel, finns inget försvar för de och jag har heller inga planer på att komma med nån löjlig bortförklaring.
Visst M är så snäll, charmig, trevlig, lättsam m.m de håller jag med om. Men jag ville ha något mer.


Det som gör mig mest förbannad är att alla bara bestämmt sig för att inte ens fråga mig om vad som händer/har hänt. Ni är inte många som fktiskt varit intresserad av att hör vad jag har att säga. Tror nån seriöst att om allt varit så toppen bra och vi varit så himla kär att jag då skulle varit otrogen!? Idioter!


Hur som helst så skulle jag uppskatta om ni frågade mig om det är något mer som är oklart. Tyvärr så har jag fått lära mig att många av mina "vänner" och släktingar är totalt full av skit men vet ni vad ni sitter där i era olyckiga patetiska små bubblor och vet igentligen inte vad ni pratar om. Ledsan att behöva säga det med allt er skit snack fungerade inte. Jag är för första gången på väldigt länge lycklig på riktigt.Så hoppas läsningen vart trevlig och informerande!

Jag hoppas ni som känner er träffade får ett lyckligt liv och att ni nån gång kanske vågar stå för ad ni tycker!

Nytt år!

Ojoj jag är inte så duktig på att uppdatera min blogg längre, men det har(hade) inte hänt så mycket och jag har inte haft så stor lust att skriva något. Men nu är börjar llt bli lite mer i sin ordning igen.


Tydligen känner inte Sebbe lika, så jag får återkomma senare då han somnar.


RSS 2.0