En tidig julklapp från Norrmejerier

Jaha precis när livet börjar se lite ljusare ut så kommer en ny sänkning av mjölkpriset, alltå säkert inte i butiken utan bara till bönderna, detta försvars med att det är dags för mejeriet att investera och för att kunna göra det så måste dom ju ha pengar, å var tas pengarn ifrån... jo från deras levrantörer.

Ett stycke ur Norrmejeriers jul hälsning till sina leverantörer.

Vi är nu igenom budgetprocessen och kan konstatera att 2010 blir ett tuffare år än det vi snart lämnar bakom oss. Efter tre år med lägre investerinsnivå står vi nu inför ett antal större investeringar. Detta samtidigt som våra kunder KRÄVER prissänkningar som vi till viss del tvingas att gå med på för nästa år. För att ha en fortsatt bra försäljning måste vi ändå våga satsa. Mot denna bakgrund ser vi när vi summerar budgeten att vi under nästa år behöver justera baspriset nedåt.

Jaha så såg en del av texten ut, skulle ha kopierat in den men tyvärr så gick inte det så jag skrev av en del ORDAGRANT! undra när vi ska kunna investera nå... vad ska Norrmejerier med sina investeringar till när dom "dödar" sina leverantörer?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0