Försäkringsbolag...

Måste bara göra ett snabb inlägg, sitter och kollar bilförsäkringar och fick just veta att Auro försäkringar vill ha 31.724:-/år för en helförsäkring via dom! snacka om dyrt man kan ju tro att jag har värsta lyxbilen och bor i de mest registrerade bilinbrottsområdet i landet! Ojoj måste nog söka vidare, Länsförskringar ligger just nu bäst till med en totalkostnad på 10.131:-/året. Väntar med spänning på vem som vinner=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Okej, jobbigt..

Sen är han ju i den åldern att det händer mkt nu, många nya intryck som ska sorteras under natten, sen börjar han säkert komma in i lite seperations ångest. Det är ju helt normalt att dom vaknar till under natten bara för att " kalla till sig mamma" för att försäkra sig om att du fortfarande finns kvar nära.



Men hur mkt ersättning äter han? :) Tänkte om det är de att han inte blir mätt nu när han börjar bli mer aktiv? :)

2010-04-08 @ 11:40:06
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Glömde ju skriva, vi har det bra förutom att jag tragglar med en jävla labbrapport som ska in i imorn. Just nu önskar jag att jag aldrig började denna kurs haha.

Wille är frisk och klättrar på väggarna, så jag längtar som fasen till på Onsdag nästa vecka :P



Sj?

2010-04-08 @ 11:46:55
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Men har du kollat Dina? Dom var helt överlägset billigast när jag kollade försäkringar till min bil.

2010-04-08 @ 15:54:16
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men blandar du 50/50 med välling och ersättning??

För Wille ville inte heller ha först, men vi körde på 50/50 med en och samma välling och drog sen succesivt ner ersättningen och ökade vällingen. Funkade galant.



Jag läser bara ett ämne, och så länge jag inte plockar ut nå studie stöd får man plugga samtidigt.



2010-04-09 @ 11:02:38
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jasså? Ja men det är bäst att göra så. Så han inte riskerar att bli dålig i magen eller nå såna tråkigheter. Och håll dig till en och samma välling ett tag. Klart lillen reagerar på smaken..de är ju inte samma som han alltid annars druckit men dom vänjer sig. Och gör han de inte efter x antal dagar, ja men då kan du testa en ny :)

Jobbigt de där med vagnen. Vi har ju en emmaljunga city cross, sjuuuukt nöjd med den. men tyvärr måste jag säga att dom nyare modellerna bara blir längre och plastigare. inte alls lika bra som min 06a. Vi har även köpt en Quinny freestyle till honom att ha till våren/sommaren. kommer ALDRIG göra mig av med den haha

2010-04-09 @ 19:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0