Namninsamling

Såg på Facebook att det startat en namninsamling för att låta barnen som blev kvar efter det otroligt hemaka som hände i smedsbyn i sensommar ska få bo tillsammans, vilket jag tycker skulle vara en självklrhet men tydligen inte för socialförvaltningen så gå in på http://namninsamling.se och skriv under NU! Just nu har 3852 människor skrivit under så gör det du också, tar inte ens en minut av ditt liv men kanske förändra dessa barns hela framtid.


Kommentarer
Postat av: Lina

Vi satte Ellen i Persön så hon har gått där, Smedsbynsdagis har varit nedstängt ett år nu till hösten. Tycker det är ett superfint dagis. :)



Ja det är ju skönt det, blir det att du jobbar på Bondgården eller vad ska du göra sen då? Jag hoppas att jag får jobba inom vården under sommaren iaf om inte annat. Blir jag arbetslös till hösten så funderar jag på att plugga. Blir ganska knapert om man ska gå och vara arbetslös och inte få en jädrans krona.



Har dom babysång i g-stan? Det visste jag inte.



32 minus även nu på morgonkvisten.

2010-02-25 @ 06:27:23
URL: http://dittlivdinaord.blogg.se/
Postat av: Lina

Skönt att ha nå att gå tillbaka till. Ja något måste jag ju göra, bättre att plugga än att gå arbetslös för då får jag ju inte ett jota när jag inte kan kan stämpla. Den som lever få se vad som händer, vet varken ut eller in.



Ja ni har ju nästintill sommar där på andra sidan. Skönt att graderna sjunker fort iaf nu har vi dryga 20 minus. Synd bara att man ändå inte kan gå ut när barnen är så jädrans förkylda.

2010-02-25 @ 11:37:12
URL: http://dittlivdinaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0