Tisdag

Har gaft lite problemmed datorn men nu är det åtgärdat så nu är allt som vanligt igen, tyvärr är Sebbe sjuk ännu så vi håller oss inne och hemma hela dagarna men i morgon ska jag nog ta "Katten" under armen och ta meíg till hundhuset för lite socialträning så ska Micke vara hemma med vår lilla sjukling.
Hm vad händer  idag då? nä inget alls tror jag. Är så himla shoping sugen så det värker! säkert bara för attjag nu tänkt vara lite sparsam inför Italien resan så jag har gått om pengar där men en sväng till Ikea och en reäl shopping dag i Piteå ska de då bli innan vi åker.
Vad händer mer då? inte så mycket alls, skulle gärna ta en tur upp till stugan men men det är mycket man vill då man inte kan.
Hur som helst så ska vi väl försöka göra klart här ute på gården och nu väntar vi bara på en vvc:are som ska fixa vattnet här ute och sen på med gräsfröna och hoppas på att det växer upp lite gräs här under sommaren.
Katten jobbar sin sista dag idag eftersom det börjar bli för varmt att ha henne med och Micke är så lite inne i lagår under sommare så hon har ju inte så mycket glädje av att sitta i traktorn hela sommaren så nu blir hon en hemma katt så vi ska försöka roa oss på annat håll. Till hösten åter anställs hon säker=) nä ska vi äta lite flaska och gå en kort prommis i det vackra vädret!

Kommentarer
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Hejsan =) Ja de sa bara pang så där i början av vecka 18! Men nu verkar de stå still ett tag och gärna de, för man ska ju bara bli större :D och i denna takt lär jag ju vänta femlingar och inte en ;)

2010-06-03 @ 07:50:49
URL: http://vi2blir3.se
Postat av: jessica

Haha man får typ klicka var varje inlägg o se vilket det funkar att kommentera på !?



Såg att ni också köpt en City Mini?!:) Köpte en till Wille för nån vecka sen, en grööön. Sjukt nöjd med den o som du säger, den tar INGEN plats alls o så smidig att fälla ihop.

Tror vi vart o hälsat på nå konkurenter till er i helgen? Eller jaa..i västmark?

2010-06-03 @ 09:50:39
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jasså Sebbe ska med till Italien? :P Mysigt . .

Fynda ni nå på marknaden då? Jo det rullar på här hemma, förutom att jag är utan bil o har tappat börsen är allt fin fint :P haha

Husletandet ligger lite på is. Vad händer i veckan då?

2010-06-07 @ 11:31:08
URL: http://jessicabvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0