Tiden går för fort

Herre gud nu är det snart aug månad och jag har inte nes gjort hälften av allt som skulle som jag ville hinna denna sommar. Men men sånt är livet. Idag vet jag inte alls vad de blir för skojigt. Fint väder? hm om de blir lite bättre om ett tag så blir det ng att packa strandväskan även idag och be ge sig ut till Alder för ännu en dag på stranden. Annasr kanske vi sattsar på ett besök i gammelstad, de är barndagar där på hägnan så det kanske skulle vara kul för lilla sebbe som för övrigt fortfarande sover?! jaja inte klagar jag om han vill passa på att ta lite sov morgon nu innan dagis börja igen. Funderar på om jag skulle sätta igång med städningen, de blir fort sandigt över allt när man varit ute en hel dag.
Kändes som lite väl tråkigt att börja med något sånt 8.30 på morgonen. kanske fösöker få tag på mamma för att se vad hon hittar på idag.
Nästa vecka vet jag inte riktigt vad jag och sebbe ska roa oss med, mamma börjar jobba, emma åker på semester och kvar blev bara jag=( haha nä nog hittar vi säkert på en massa bus det är ju sista helgen innan allt drar igång och gissa om jag är både spännd och nervös! framför allt ska det bli roligt! nu känns mitt liv verkligen perfekt! hoppas de får hålla i sig, inte för att de har varit dåligt på något sätt men just nu är allt ara på topp för en gångs skull=)
Nä en kaffekopp på balkongen sm för övrigt är super fin! sen väcker jag nog junior så vi får käka lite frukost innan vi beger oss ut på nya äventyr.
Xo

En vanlig tisdag

Vilken lyckad eftermiddag det blev igår, allt blev toppen. Smörgåstårtan skulle kunnat vara lite saftigare men men ingen är ju perfekt. D fick massa fina pressenter av alla och verkade nöjd när vi kröp ner i sängen.'Nä nu kommer tydligen Sebbes mormor. Tur man har hund som känner igen olika bilar, så jag vet alltid när mamma eller Daniel kommer, de slår aldrig fel!


Xo

Födelsedags hysteri

Jaha idag börjar ett fler tal veckor av födelsedags friande. Först ut är Daniel idag den 6:e är det min tur, sen fortsätter det med mamma, mormor och de 22:a är det dags för Sebbe att bli 2år! gud så fort tiden gått hur blev han två? Jaja de ska firas ordentligt!

Klockan är snart 10 och jag och Sebbe har hunnit igenom de mesta redan, bakat, gjort smörgåstårta, varit ut med flickorna och nu ska vi städa innan det att dags att vila ett tag. Jag har satt igång Gossip girl maraton på datorn så sså fort Sebbe går till John Blund så lägger jag mig i sängen och kör igenom ett gäng avsnitt. Nä men som sagt nu skulle vi dammsuga ja.Fredag

Inte för att skryta men mitt liv är verkligen perfekt! sitter på balkongen med min llla rosa dator och skriver, mendans jag väntar på att D ska komma hem med pizza som jag varit sugen p sen i går kväll.
Som sakt s är det fredag men inga speciella planer här inte utan vi har tvättstugen ikväll och iorgon sla vi nog en sväng om på Boden alive med lite tur.
sebbe varledig från dagis igår så vi spederade dagen ute på alder med mackor och lite annt gott, vilken toppen dag de var.
Nu borde jag hoppa i badet innan maten kommer så jag sen är klar för att åka ut och hitta på nå bus innan Sebbe ska hem från dagis igen.
Hoppas ni har en lika bra dag so jag.
Xo

RSS 2.0