Tisdag och första snön ligger på marken

Nu har som sagt första snön kommit men vi vet ju alla att den alltid försvinner ganska fort igen. Men nu börjar det var hög tid att byta till vinterdäck innan jag inte vågar ut emd bilen. Tyvärr så känns det inte alls så kul att lägga om till dom där fula fälgarna. Jag gillar sommar fälgarna jätte mycke men u är det som sagt dags för ännu en vinter.Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, vi åkte en lite kort sväng på Leos igår efter middag och pappen kunde till hör och hpna följa med en stund. Kul att hitta på något tillsammans alla tre.


Idag fyller även "Katten" 2år! så ett stort grattis till henne.


Katten förra sommaren i Svartbyn, Boden. Hon har vuxit till sig en hel del på ett år.Nu ska vi ta oss en macka och vänta på att hänga första tvättmaskinen för dagen.
Måndag

Idag ska det städas och grejas på här hemma, en vända för att panta burkar och lite annat sånt blir det också i efter middag.
Tänkte också hinna förbi hos Emma för att kolla in vagnen, den är säkert jätte fin.
Nä nu ska jag hänga tvätten innan Sebbe dragit fram den över hela glovet i tvättstugan.


Grejerna till jordvämen har också kommit så snart är det väl dags att sätta fart med det innan vintern kommer. Funderar om jag och Sebbe skulle fly under tiden för jag vete fåglarna om jag inte kommer få en hjärtinfarkt av att se på hur dom "river" ut gräsmattan igen....

Bonde söker fru

Såg ni första avsnittet för säsongen? de gjorde jag, jag vet hur löjligt och långt från verkligheten det är men jag kan inte låta bli att titta. Och givetvis skratta lite åt dom också för de är ju riktigta orginal som väljs ut att medverka. Kul är det i alla fall.

På tal om kul så har det varit en kanon helg med start redan på fredag då jag, Sebbe och hans mormor var på premiären av Leos lekland för sebbes del och snacka om att han gillade det. Så vi kommer givetvis besöka det igen inom kort. Sen har vi mest hållt oss i byn under helgen med undan tag för handling på maxi i kväll och in till stan för att lämna igen några filmer som jag hyrt tidigare. Min mormor har också bott hos mamma i helgen så vi har haft en trevlig helg alla uppe hos mamma.

I mogon hoppas jag på att få min kod till mitt bankkort som kom bort för en vecka sen, jag känner mig lite handikappad utan kort och ja är rikigt sugen på en hel shopping dag bara för att det är omöjligt! men en dag på stan tänkte jag försöka få till under veckan som kommer, med lite tur kanske jag kan kläma in en fika med Lina innan on lämnar oss här uppe i norr för en make up utbildning i stora stockholm.


Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av en stunds tystnad innan första natt passet börjar.


Go natt gott folk

Fredag!

Hur ska jag komma på nå bra att skriva idag? de harinet hänt mycke sen jag skrev sist. Idag ska jag, Sebbe och hans mormor på Leos lekland för första gången så fort min lilla ängel behagar vakna igen.
Jag har också till och från fundera på att skaffa mig en liten stuga i skogen men en lite grill plats utanför. Ingen toalett,el eller rinande vatten utan bara en mysig lite skogs koja, kanske mella byn och Boden Micke har lite skog där och där finns en lite sjö eller snarare träsk men men bara det är ett mysigt ställe.
Nå ja det är bara en dröm och den som väntar på nå gott... hoppas det händer nån gång bara=)


Jag hoppas Sebbe vaknar snart för nu vill jag böja komma iväg mot storheden, vi ska och handla också förmodligen ska mi ormor också med efter som hon inte är nog kry än för att orka åka och handla själv.

Nu ska jag se klart ett avsnitt av True blod och försöka väcka min lilla sötnos, kanske kommer Micke hem på lunch idag men vem vet?
Det var även tänkt att Micke m.fl skulle på grabbresa till Elmia men nu verkar det som om det inte blir något av det. Jag blev till och med frågad om jag skulle vilja förlja men vilken normalt funtta tjej vill åka till 4 dagar för att kolla på traktorer!? nej tack! dessutom är det säkert kul att göra nå utan min nån gång=)  hoppas det blir av bara.

Åh så trött jag är, skulle vilja sova flera dagar... haha det lär nog ta id innan jag får en hel natts sömn igen. Men det är värt varja vaken natt, Sebbe är så otroligt underbar.


Nu ska jag villa mig en stund innan vi sticker.


Onsdag

Idag blir det en sväng till Boden på för middagen efter det så har jag inga planer... förslag.

Fredag!

kul eller vad spelar det för roll Micke jobbar lika mycket oavsett om det är vecka eller helg. Hoppas han kan börja umgås i alla fall en gång i veckan med sin familj men det har han lovat förr och aldrig hållt så inga större förhoppningar på en förendring här inte.

Bilen kom i alla fall igår och det var super bra att ha honom fram i stället hoppa bara det håller i sig.

Idag är det grillning och städning och kväll ska vi på bio. En riktigt kul dag och jag bör nog sätta fart om jag ska hinna med allt innan kvällen. 


Ang lördag så är inget bestämmt ännu så jag stannar nog hemma.RSS 2.0