Tisdag

Tisdag och idag vet jag int riktigt vad dagen har att erbjuda, kanske en säng till lule eller en tur ut till aldersjön? hmm... vädret får avgöra men än så länge så är det inte så varmt ute så de lutar väl mot stan.
Längtar nästan till aug då allt de roliga börjar, men nu ska jag börja med att njuta av semestern och inte tänka så mycke framåt jämt utan ta vara på de här veckorna och bara mysa på.
Det är ju Boden Alive hr i stan till elgen så kanske blir det en sväng om oxå=) får fundra lite till på de. Måste i så fall fixa barnvakt eftersom det r min helg denna helg oxå, trivs så bra med att ha min kille hemma på helgerna men ibland är det rolit att göra nå annat.
Nänu ska jag hoppa i badet för att i alla fall vara förbered på att hitta på något idag ovsett vad de blir för skoj.
Xoxo

Måndag

Måndag måndag måndag de jobbigaste dagen på veckan, eller kanske inte nu längre. Jag har en ny plan med mitt liv och tror att de kommer bl toppen, hoppas verkligen det.
Dagen har spenderats på Arcus med Sebbe, Daniel och hans syster. En jätte mysig dag med mycke bad sol och mat. Nu sover sebbe en sen middag och sen blir  en sväng på affären och handla lite smått och gott. Imorogn blir det dagis för sebbe förhoppningsvis för nu känns han riktigt frisk. För min egen del hoppas jag på lika fint väder som idag så kanske de kan bli ännu en strand dag men vi måste ven hinna till stor lule och köpa diverse saker så fort som möjligt. Nä nu ska jag slöa i soffan ett tag innan Daniel kommer hem igen. Vi ska ut och cykla ikväll också så de e full fart här.
Vi ska även planer en mini semester till vår fina huvudstad, de är nog första gången de inte är jag som måste tjata och gnälla m en semester. Livet leker verkligen för min del just nu=)

Midsommarafton!

Ja då var det snart dags att packa in oss i V50:in och bege oss ut till by för att fira midsommar med en hel hög underbara människor. ska bli s roligt.
nu gäller det bara att packa in allt nödvändigt i blen eftersom vi stannar där över natten så det blir en hel del grejor att ta med oss.
Nu ska vi fortsätta göra oss klar för att åka, jag har en del ogjort fortfarande kan man väl säga=)
sebbe ska också på med finkläderna lika så daniel. Och givetvis så ska jag oxå klä om från finlands kostymen.
xoxo

Måndag morgon

jaha dåblev det en vab dag idag oxå, sebbe är tydligen hängig ringde M å sa nyss. Så nu sitter jag bara här och väntar på att få hem min lilla sjukling.
helgen har varit toppen som vanligt. Lördag blev det någon öl och trevligt sällskap, var även en sväng till travet. men ingen farmen blev de då efter förra helgen, de var så tråkigt då.
Söndagen blev minst lika rolig med kubb, middag på max och avslut med bilbingo i måttsund, skit kul ju!
men just nu börjar jag känna mig lite stressad inför midsommar vi har en hel del kvar att ta tag i innan det är klart. och nu vill inte riktigt vädret vara på vår sida heller. nå ja de kanske hinner bli bättre väder tills i morgon.
D har börjat sin semester så han ligger och sover så skönt för honom, ja längtar till min!
skulle verkligen behöva till Ikea en sväng också så vi får göra lite omstrukturering här tills D flyttar in lite mer... alltid så mycket att göra och alltid för dåligt med tid.
Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå ner till tvättstugan innan sebbe dyker upp.
xo

Tisdag

Nu är det äntligen tisdag och D kommer snart hem. Sebbe han var så trött att han somnade redan i bilen på vägen hem frn byn så han igger redan i sängen och sussar sött.
I morgon r det äntligen onsdag(halv veckan har gått). så skönt jag längtar riktigt mycke efter helgen. Då är det ännu närmare semestern=)
Nä nu ska jag snart hoppa i säng jag med, är super trött!
Xoxo

Måndag kväll

Suck och pust så tråkigt det är att vara ensam hemma, tur att jag har Sebbe och flickorna som underhåller mig. Ikväll blev det en tur till lekparken med Sebbe och hans mormor. Hoppas veckan här nu går fort så det känns lite närmare semestern. längtar så mycket efter min första riktigt semester!
Nänu ska jag hoppa in i bilen och åka till affären för att snabb handla medans mormor och sebbe tar sig ett bad.

Alkisar är som myggor!

Hej Hopp!
Är fullt medveten om att det är länge sen jag skrev här sist. Tyvärr har jag inte haft någon som helst lust att skriva nå. men idag tänkte jg faktiskt knåppa ihop ett inlägg.
Inte har de hänt nå speciellt mycke sen sist ändå. jag jobbar och försöker hinna njuta av sommar värmen som har infint sig i Boden.
Tyvärr har jag en mindre trevlig granne som super 24-7 morgon som kväll, han fick sig en tillsägelse men de funkade väl i 2 dagar sen var det dags för fest igen och nu medans jag sitter hr ute på balkongen och skriver så hör jag dom surra där uppe och inte f-n är dom nykter inte. Synd att dom så som mygen verkar tina fram lite här och där när sommar solen komme fram. jag kanske är lite känslig oxkså men det är så obehagligt att vara hemma självoch veta att som sitte å super och dessutom prata konstant om att det är mitt fel att han fått en tillsägelse. Hmmm kanske skulle behövt vapenlicens även här i Boden. Jag som trodde att det var om man bodde i råne sån behövdes...
Men som tur är så är alla dom andra grannarna super trevliga och guliiga. Just nu har jag tvätt date i tvättstugan med en av tanterna som bor här i huste. Hon tycker det är obehagligt att gå ner dit ensamen vilket jag säkert också skulle tyckt om jag var kring 80år gammal. Så vi ska ses där ner igen när tvättmaskinen är klar. Så söta små tanter som bor här.
Nu i helgen ser det uta att bli utgång om allt går som planerat, emn det vet man ju aldrig;p jaja lika kul blir det säkert hur som helst. D är helt perekt, super snäll mot både mig och Sebbe. Jag trivs oroligt bra med honom. Han är inget lik någon jag tidigare varit tillsammans med, inte för att dom varit dålig Men D är helt annars. Visste inte att det kunde vara så här tidigare.
Det ända som känns tråkigt att flyttat från underbara byn är att min älskade mamma och älsta vän Emma kom så långt bort nu,15min om jag kör;) men det är tur att det finns bilar så man å träffas ibland. Igår var lilla mammsen på beskoch i morgon kan det hända att det blir en öl tillsammans med Emma, så mysigt!
Ska försöka hinna till stan idag och köpa sommar skor till Sebbe, han växe så det knackar och behöver hela tiden nya kläder och skor så alla bidrag är varmt välkommnande.
Sitter även och funderar på om jag skulle plugga till hösten eller stanna kvar på ett jobb som int alls känns som mig... ja jag vet att man inte ska klaga alls när jag lyckats glida in på ett banan skal och fått ett 7-16 jobb bara så där, men det är inte jag!!!  Nå ja vi får väl se. Det är i alla fall semester nu om ca 2 veckor och då blir det hela 4 veckors ledigt. Min absolut första semester någonsin.Ska bli underbart!
Och till sist, grattis alla ni som fått tillbak era skatte penger redan själv får jag snällt vänta tills i december pga av min himla F-skatt!
men nu är det dags för mig att börja gå och hämta min lilla tant och gå mot tvättstugan så min kära granne vågar  sig dit. Det är synd att de får finnas folk som skrämmer sina grannar så dom inte ens kan tvätta själv!
Nä mer "myggspray"!
Xo

RSS 2.0