lördag

hade en jätte trevlig kväll igår med jätte god middag och trevligt sällskap. idag blir de en ute dag med hndarna ja tänkte försöka ta bilen till nå skoter spår och ta en lång prommis i de fina vädret. tyvärr så ä sebbe i byn så jag blir helt ensam... de är jobbigt att vra utan honom en hel helg.
nä nu ska jag skärpa till mig och åka ut på en heldag med flickorna, dom blir nog himla glad att vaa ute en stund nu efter flera veckors kyla=)
xo

Fredag

nu va det fredag igen och det har gått super fort som vanligt. idag slog Sebbe upp sina två blå redan för kl 7 så vi tog tillfället i ack och bokade morgon passet i tvättstugen så nu går båder maskinerna för fullt och vi ska ut på morgn promenad som vanligt. sen blir det go frukost, vi kan ju lyxa till det när de är fredag=)
Sebare idag kommer sees mormor på besök och dessutom är det vintermarknad här i boden, det är väl inte så mycket att hänga i granen men det är alltid kul att gå runt och klla i alla fall så dit blir det en lite tur oxå.
xo

Mot stan igen då...

som vanligt blir det aldrig så som jag planerat så det blev tydligen att åka till banken redan idag, inget mig emot men jag hade vilja hinna umgås liet i byn oxå och nu blev det inte så mycket mer än kvällen tyvärr. men skit samma jag är flexibel oc ställer alltid upp;)
Lunch på hundfiket var bra men lite dålig luft där inne, kanske skulle behövas en fläkt eller så de inte luktar så äckligt mycke hund! urs...
N var dom precis här och fixade min kran i köket som läckte vatten så nu är det gjort oxå, så jag hoppas jag snart få spisen barnsäkrad oxå, tydligen var den helt ny så de skulle väl gå på nån försäkring tydligen.
Nä om jag skulle ta och väcka min lilla prins så han hinner äta lite innan vi åker mot lule och gör våra bank ärende klart. så får vi hoppas på att det ingå middag hos mormor;) hihi.
det kändes osm om det var något jag tänkte berätta men tydligen har det helt farit ur huvudet på mig? jaja nu ska jag nog sätta fart så jag hinner med allt!
Xo

Torsdag

Herre gud så fort allt går dagarna bara springer iväg och jag hinner inte alls med!det är snart helg igen och jag som knappt hann med förra veckan och så springr denna på lika fort!? nå ja sånt är livet, Sebbe klarade sig fint efetr vaccinationen inte ens feber eller nå extra grinig.. skönt! speciellt då man är själv å kan det ibland bli ganska irriterande då han bara tjurar och gapar för att få som han vill... hmm undra vem han fått det av;)
Dag kommer i alla fall spenderas med en lunch på hundfiket med min pappa och givetvis så följer även Merca och Chili med idag. dom kommersäkerttycka det blir spännande med alla dofter.
Eftermiddagen och kvällen tänkte vi tar vårt pick och pack och bege ossut till byn och leka mesebbes mormor en stund om det nu inte är -30 så klart, då stannar vi inne i värmen även idag. Behöver hur som helst hämta mn snowboard efter som det är sportlovsvecka här nästa vecka om jag (dum som jag är) har lovat linda att vi ska fara och åka nån dag... hm det är år och dagar sen sistså jag opas jag kommer överleva! en smla rädd att detta är min sista veckai livet=p haha
nnu vekar det som om det finns två flickor här som är dunder kissnödiga, bäst vi klär oss och går ut nu då.
Xo

18mån kontroll

Ja då var det obehagliga vaccinationen över och allt gick toppen bra! både jag och sebbe överlevde sprutan. Sen vad de "besikning" om han utveklas som han ska och han klarade alla "prov" utan problem! han är så duktig min liilla toppen kille.
Sen blev deten tur på stan med min allra bästaste vän Emma. En del shopping blev det ju givetvis oxå när man lika gärna är i stan;)
efter ett tags shoppande ringde mobilen och jag fick veta att min kökslampa nu mera lyser och hundarna var rastade, vilken lyx att slippa stressa hem till dom för en gång skull.
Källen har spendrats i mobilen i ett rikigt lång och trevlig samtal med M, så förhoppningsvis så kommer vi kanske snart kunna prata helt utan att bli sur och grini på varandra och det skulle verkligen vara super skönt. vi har ju trots allt kännt varandra ett bra tag och även om vi inte kanske varit så "tillsammans" på länge så har han alltid varit min vän och jag vill givetvis nte tappa en vän. så med lite tur kanske jag snat kan bjuda över dom på middag=)
Fic ju som tidigare en inflyttnings pressent av mammsen som hon sa att jag skulle spendra på något till mig själv och de skulle jag mer än gärna göra men vi får se hur det ser ut i min ekomoni denna månad som sagt så e jag ju FATTIG! Skulle så gärna göra en lite ny tatuering eller nå sånt, och just nu känns en humlasom ett passande motiv, men var skulle en humla var fint att sätta? nja de blir nog nått annat...
En humla ska inte kunna flyga men gör det ändå!
Xo

Onsdag

Jaha nu är det mitten på veckan redan och idag ska vi på BVC och det är även dags för 18mån vaccinationen, så jag är en smula nervös att dom får bära mig därifrån, jag har aldrig varit själv då dom gett Sebe nån spruta tidigar så det här blir nytt för mig men jag behöver ju öva så nog går de fint... sista jag var själv och en spruta var inblandad var på djursjukhuset med Hera- Kattoch då kunde jag inte ens gå till ytterdören innan jag svimmde inne på djursjukhuset och se låg ja en timme i bilen innan jag vågade köra hemåt, men så ska det inte bli idag!
Vad mer? jo ska passa på att träffa min underbara Emma på stan och ta en fika på mat&prat, kanske tar en sväng förbi POP för att försöka använda upp ett gammal tpressentkort, hittar aldrig nå där! tycker de är tråkiga randig kläder som inte ens känns som nån super kvalite heller...men deras t.tröjor för 179 e säkert 1000ggr bättre än lindex för79? jaja kanske nån vindjacka eller något sånt nu när vi förhoppningsvis går mot varmare tider, inte fr att det känns så när men tittar ut och mätren visar på -26! hallå vi är snart inne i mars och det är januari väder ännu. jag vill ju ut och grilla oc åka pulka med sebbe ju!
Nä nu är frukosten avklaradoch sänge är bäddad så nu ska vi ut på morgn prommisen och sen är det väl bara att sätta igång att göra oss klar för att åka mot stora lule;)
Xo

Renovering

Fy och blä för detta skit väder alltså, så vad ska man hitta på en hel dg innomhus? jag har båder färga håret och ögonfranser samt ögonbrynen så nu e jag ny renovead oc ska snart bara sätta mig i badet för att sköla av allt. Sen e jag riktigt ny renoverad inför min date på stan i morgon;)
Har givetvis hunnit gorm ang helgen med M och allt e precis som vanligt. så jävla less jag är på allt skit alltså. Jaja på fredag ska vi ialla fall på banken så jag kan få bli fri från hans huslån så de känns i alla fall riktigt skönt att f änu en sak ur vägen. Urs jag ska aldrig mer o ihop med nån! trivs toppen bra med att vara singel och så ska det förbli!
n nu ska färgen ur håret så jag inte tappar alt de skulle ju vara synd;p haha!
xo

Kallt igen

Tur som bara den att vi tog oss i kragen och gick ut med pulkan igår eftersom det idag är super kallt uten igen tyvärr. Så vi blir nog hemma och inne idag, kanske frgar mitt hår idag då om vi ändå bara ska va inne...
Xo

Tisdag

idag blir det inte att göra mycket utan vi ska nog mest ta de lugnt inne och laddainför bvc i morgon,det är dags för ännu en spruta så jag ska peppa mig själv idag så jag slipper krypa ut därifrån medans Seebbe går. Ska även en svängin till stan (lule) och ta en fik med emmapå mat&pratska bli så trevligt att ses, det var ju ett tag sen ju.. eller en vecka typ.
Igår var mamma här och det var riktigt trevligt med sällskap, och jag fick en rikitg stor inflyttningspressent som var varmt välkommen.
Nu ska vi ut på morgon prommisen innan chili pissar igen.
Xo

Måndag

Ja nu var det måndag igen och veckan kommer väl rusa fram som alla andra veckor gjort sen jag flyttade, tiden går verkligen för fort, kanske är det för att jag nästa räknar dagarna till Sebbe ska börja på dagis(vi har inte fått ett datum än) men det närmar sig ju=/ nå ja han kommer nog få det roligare att leka med andra barn och lära sig lite hyss.
Helgen har varit relativt lugn men vldigt trevlig som alltid, lördagen spendrades i byn hos min barndoms än Lina som hade tjejlunch vilket var toppen kul. Givevis var Sebbe oxå med och ja tror han gillade all uppmärksamhet för ojoj hur han gjorde tills sig. Kvällen spenderades också med gammla och nya vänner här hemma hos mig och en sväng på krogen, för min del hade jag hellre stannat hemma och surrat på i soffan men men.
På söndag var det dags att bättre på mina förfrysningar ytterligare, så nu har jag även en svart haka! jag kände inte mina fötter då vi kom tillbak till boden. Men de var super trevligt ändå så jag ska inte klaga.
Idag är det åter dags att inta tvättstugan igen, vi tvätter mycket ja och Sebbe=) ikväll kommer även mormor på besöka och ska få sitta hår fixat. Nä dags att gå ner till tvätten igen!
Xo

Jaha och nu då?

Men vad ska jag hitta på nu då? de är så tråkigt att sitta innen jämt, suck... tänk om sebbe kunde få va frisk en enda gång nä han kommer hem efter en helg i byn!? ja blir knäpp, vi har inte gjort något skoj sen vi flyttade för varje gång han kmmer hem så är han sjuk och vi få sitta hemma en vecka lagomt tills då han ska tillbak till byn och li sjuk igen... och så fortsätter det som ett hamsterhjul runt runt runt... åh! ja får damp av att sotta inne längre...
jaja inget att göra åt saken, deä nog ingen ide att jag skrier nå mer just u för jag känne mig för gnällig för att få till det just nu. åter komme senare=)
xo

Torsdag

eller är det ara onsdag? nä jag tror på torsdag, man blir så dag vild då man bara sitter inne och inte kan umgås med nån, utan bara slå ihäl nån timme i mobilen. Men peppar peppar, nu är den 20min sen Sebbe åt frukost och allt verkar stanna kvar än så länge i alla fall. Han är pigg och glad i övrit men vi vill ju ändå inte springa runt och smitta ännu fler än vi reda gjort=p
I morgon ä det redan fredag och jag känner mig så less på att sitta instängd! har inte varit längre än runt kvarteret på hela veckan!!! nån som vill vara barnvakt!?
Ja måte till kicks och köpa min dagkräm snarast för nu är jag helt utan och min hy håller påramla av i denna kyla! kanske kan ta en sväng dit i morgon för då måste ja sebbe vara nog frisk för att ta ut bland folk?
Ja jag har tråkigt och vill ut och träffa vänner! ingen bio blv det ju heller suck... men på lördag är det kalaslunch i byn hos min barndomsvän, vi har nog känt varandra innan vi kunde prata tror jag. Så jo jag måste ut och köpa en pressent oxå=) Givetvis ska sebbe med på kalaset.
tråkigt tråkigt tråkigt...
xo

Sjuklingar

Urs så synd det är om oss här hemma idag. Hoppas verkligen att jag e frisk i morgon för jag orkar faktiskt inte ligga och må så dåligt en till dag. och just nu hppas ja bara att sebbe ska bli nog tröt fö att hoppa i sängen, vill baa glömma den här dagen.
Nu ska vi kolla in lite av den hemliga miljnären på 5an, verkr ganska bra speciellt nät det inte finns så mycket annat att välja på:P
Xo

Magsjuka

Idag har det inte varit någon rolig dag, har legat hela dagen med magsjuka=( tycker å synd om mig själv när jag spyr. Mamma har vrit här oc tagit hand om Sebbe hela dagen annars hade jag inte klarat den här dagen själv. Tur nog så sov D här i natt så jag hade hjälp i natt då både jag och Sebbe spyde ikapp.
Jag ha börjat hämta mig lite nu och kanske snart kan få i mig lite mat för jag är rktigt hungrig.
Det kalla vädret ska tydligen hålla i sig hela veckan tyvärr så det blir nog en tråkig inne vecka hur som helst men nog hade det varit trevligt att slippa spy nå mer.
xo

...

Hittade inte något bra att skriva som rubrik iefter middag, har i alla fall hat en toppen dag idag med besök av min gammla vän Lina som jag kännt ja typ hela livet! Det är fördelsedagslunch hos henne på lördag, det ska bli trevligt att bli bjuden på mat=) var ju som ett tag sen sist nu=P
Ska sättaigång med middagen nu om en stund, var inte de minsta peppad för att göra nå ikväll, det är ju så himla kallt ute ju=( blir nog att kolla på tv ikväll, jag ska hppas på vamare väder så vi kan f leka lite utomhus snart.
Xo

Dags att städa

Nu har jag fått mina betg till datorn, tack pappsen!
Så nu börjar vi med att dammsugen och sen skura och ner i tvättstugen och sist men inte minst diska=) sen kommer Lina och besöker oss! toppen!

Babyvakten

Skit också, jag var just ut med hundarna på en morgon kiss och eftersom Sebbe va så dålig igårkväll så verkar han ta igen det på morgonen och sover fortfarande så jag tog bbyvakten med mig ut men tyvrr så verkar väggarna va för tjocka här eller nå för den klarade inte av avståndet även fast jag bara var utanför dörren... Synd men han vaknade då inte i alla fall så det var ju ingen fara på taket ändå. BTvättstugan är också boka nu från kl 12, blev ju en del spya igår så att säga. Det är helt perfekt här för det finns alltsom oftas en ledig tid samma dag som man behöver tvätta, super bra för mig men en liten.
Det är i alla fall riktigt kallt ute idag så det blir nog inne aktiviteter idag och så som det såg ut å yr.no så verkar det ska hålla i sig hela vecka lång tyvärr, Vi kommer aldrig få ta oss ut med pulkan som han fick i julklapp av sina gudföreldrar E och M.
Tänkte mig även till lule ikväll men stannar nog hemma i  värmen istället.
Nu låter dte från sovrummet ästa ja kollar om mn lilla ängel vaknat=)
Xo

Alla hjärtans dag!

Tycker alltid att det är så mysigt med såna här dagar oavsett om det bara är en anledning att köpa massa skit som aldrig kommer till användning eller om man går ut och äter och bara myser på. I år kommer jag inte göra något v det eftersom jag är singel, eller vem vet kanske blir det nån mys dag men en kompis, Lina skule ev komma tl Boden idag och hålla mog sällskap. Men Sebe spydde tv gåånger i går ch n så länge sovera han så jag vet inte om det r magsjuka eller bara att han ätit något under helgen, får nog ringa och klla med hans pappa.
Här i Boden har det varit n trevlig helg som vanligt i alla fall, men nu är det måndag och dags för att starta en ny vecka. Jag vntar och hoppas fortfarande att dom snart ska höra av sig ang dagsiplats till Sebe så jag kan söka jobb eller utbildning på riktigt snart. Inte för att jag har lite att stå när jag är hemma med Sebbe men det känns faktiskt kul att börja göranågot annat snart. Har inte alls kännt det tidigare.
Nä nu fickja sms och e så nyfik att jag måste gå oh kolla vad det  var för nå Men jag återkommer snart hit och skriver någon rad till senare.
xo

Söndag

Jag har jätte ont i ryggen! shit vilken smärta, jag hoppas verkligen att de går över snart för jag håller på att dö knns det som.
Idag har det varit lugna gatan hä hemma, film och bad på morgonen och nu är jag precis hemkommer från en tur till pappa som fyller år idag.
Nu ska jag sätta igång med middagen, har inte hunnit äta nå annat än frukost idag.
Hardethänt nå mer? hm.. nä inte det. Men ikväll är det solsidan yes=)
Xo

Lördag

Blev en toppen kväll igå trots allt gorm innan men till slut några timmar senare än tänkt. Det blev i alla fll en helkväll på relaxen på nordpoolen och det var super trevligt, och trevligt sällskap! ja det var verkligen trevligt och detta måste göras om snart igen.
Lördagen har spenderats ute med Emma och Mats, det blev en iktigt heldag på skoter och väl tillbak i Boden så visade mätaren på -17! så just nu sitter jag upp krypen i soffan med merca i knät och väntar på att badvattnet ska spolas upp. Vad denna lörda kväll har att erbjuda vet jag inte riktigt än men att den blir lika trevlig som alltid tvivlar jag inte på.
Xo

Bubbleroomse

Brooker Kjol/Topp Ljusbeige på Bubbleroom.seBrooker Topp Bubbleroom.seVILA Yee Tunic Soft Camel på Bubbleroom.seSisters Point Ghana-3 Mocca på Bubbleroom.se
Bubbleroom / H Blus/klänning Khakigrön på Bubbleroom.seVILA Lalula Shorts Marine / Passion på Bubbleroom.seFriis & Co Talia Bubbleroom.seVILA Pilota Jacket Bubbleroom.se
Hittade lite saker att drömma om på www.bubbleroome.se så om någon känner sig sugen på att överaska mig så finns allt på deras hemsida;)


Lindex blir bara bättre och bättre!

Läste på Chic.se att ingen mindre än Rachel Zoe ska styla sina favriter från vår svenska klädkedja Lindex!!! Så spännande, allt kommer finnas på webben och i SAMTLIGA butiker från den 18/4! samtliga, de inkluderar ju till och med Boden sm tur är! äntligen kommer det nå kul hit i kläd väg. Så då är det bara att spara lite pengar då=)
Säga vad man vill om henne, men hon kan de där med kläder, här är tre av mina favoriter! Tycker verkligen att man hittar bra inspiation av henne, visst jag har aldrig råd med de hon klär sig i, men det finns ju gott om budget alternativ i alla affärer och som sagt nu kommer hon ju till Lindex=)
Xo

Äntligen fredag

Även om jag är föreldraledig och kan hitta på vad jag vill vilken dag i veckan som helst, såär det ändå ågot speciellt med helger. Det finns en hel del aktiviteter inplanerad för denna helg oxå.
Idag under dagen ska jag och Sebbe städa, sen skulle vi få lunch sällskap även idag=) insåg även igår at min deo är helt slut så en tripp till affären blir det xå.
Ja så se väl vår dags planering ut.
Nu ska vi klä oss och ta morgon promenaden med flickorna, dom är inte ens så sugna på att gå ut när det r så kallt. Merca kom upp i soffan så fort vi steg upp och här ligger hon fortfarande utan minsta försöka att gå mot dörren;)
Nä på men kläderna och gå ut nu då.
Xo

Kvällen blir säkert lika bra som dagen varit

Ojoj va fort de gick att äta upp all glass, jag har nog bytt ut ciggen mot glass men skit samma de kostar ju lika att äta en ben&jerry som ett ciggpack så va spelar de då för roll=) Förutom att jag kommer bli fet som öh ja vet inte vad.
Ni kanske undrar hur mitt "nya" fattigar liv går än så länge? och jo jag vill inte påstå att jag slösat nästan nå på senaste, ja gick till och med på krogen utan pengar!;) gick inte ett öre... för mig haha!
Xo

alltid lika mycket att göra, hur ska de gå sen?

shit alltså jag tycke att det är konstant fullt upp för mig så hur ska jag hinna baka in ett jobbe eler utbildning  detta? ja spännande blir det i alla fall. Kom just på att alla mins skolbetyg ligger kvar os M så jag hoppas han tar med dom i morgon då han kommer för jag behöver tydligen dom till allt jobbsökande m.m
Nä nu ska jag väcka min snugging ch göra lite middag sen är det bara att ta hissen ner till tvättstugen men alla sängkläder m.m=) jag gillar att ha fullt upp, det är alltid kul när det händer saker. ja som sagt dags att kila vidare och nu håller vi tummarna fö fint vder på lörda oxå!
Xo

Kanske skulle köpa en trisslott?

Men shit sån tur jag haft den sista tiden, fick väldigt trevligt lunch sällskap idag och igår kom den en Ben&Jerry leverans till mig, så efter lunch prommisen med flickorna och sebe somnat ska jag krypa upp i soffan sparka igång s.a.t.c boxen och mys ner mig med glassen.
Tack för att min finns mina fina vänner! ni e för gulliga;)
Xo

BFF:s 4-ever

Hittade den här bilden på stureplan.se i Anna Hibbs blogg, skulle lät kunna tänka mig något liknade men med betydligt mindra detaljer tycker inte om när det bli så klotrigt.
Varför är alla så feg?

Jag kan inte fatta de här med att va anonym eller inte våga skriva sitt riktiga namn, och gud så hemskat att säga va men tycker! shit så hemskt alltså! löjligt tycker jag! men visst om det känns bra att vara anonym så ska man kanske var det? hmm skulle känna mig patetisk rikigt löjligt!
Idag äe det hur som helst -25 och jag kommer inte spendera mer tid än nödvändigt ute idag. Tyvärr har vi ine några planer alls för dagen kanske pälsar vi på oss och tar en tur till affären? skulle faktist behöva handla men de kändes lite för kallt och bilen är inte ens ett alternativ idag och dessutom e den ju trasig åt alla håll oc kanter ju... aja en film och en kpp varmt kaffe så blir det nog en toppen dag här iaf=) måste säga att jag faktiskt är riktigt nöjd med hela mitt liv nu, minns inte sist jag var så lycklig, kommer aldrig slösa bort så många å på någo så dåligt igen.
Xo

Bio besök & biljävlen är trasig... ännu mer

Varit till Luleå och sett Love and other drugs med Emma, vilken mys pys film det var! den var toppen bra. Tyvär blev jag lite sen in till stan eftersom kronofogdemyndigheten knackade på dörren innan jag skulle åka till bio, gissa om jag blev förvånad. Givetvis så var det inte mig dom ville prata med utan den förra hyresgästen men gissa om jag blev nervös och hann gå igenom varje faktura jag fått på sista tiden i huvudet och kom inte på en enda som var obetald eller försenad.
Över till nästa problem för det första så har jag en trasig grej under bilen kommer inte ihåg va skiten hette, sen på vägen hem så började I:et lyssa ch stor lampfel halvljus suck... biljävel kan den inte bara funka!? jaja jag år väl försöka fixa det oxå.
Nu  har Sebbe somnat och jag ska ng göra dessamma snart, kände inte för att sitta uppe ikväll...
Xo

Säng dags

Nu ha hela tisdag sprungit i väg den också och jag har inte unnit nå känns det som, en sockerkaka har jag bakat och haft tvättstugen ikväll.
Mamma har varit förbi en sväng ikväll också men nu närma sig klockan 21 och det är snart dags för Sebbe att sova Denna vecka om det är varmare utennån dag tänkte jag att vi skulle ta en tur till badhuset,kanske till och med gå dit mja vi får se hur det blir med den saknen men varför inte=)
Nä som sagt natten var gormig och inte hann jag vla nå under dagen heller så det blir nog en tidig kväll för mig också. Sebbe är nu inne på sin andra vecka i egen säng peppar peppar att det håller i sig. Kanske skulle slå på tv och slö titta ett tag tills ögonen inte orkar se nå mer...
En bio är iaf inboka med emma men det brukar alltid komma nå ivägen då vi ska hita på något tillsammans så i får vl se.
Xo

Tisdag

Idag ska vi försöka vila oss lie efter en ganska jobbig natt, Sebbe sover ju nu i sin egen säg och det funkar perfekt förutom inatt då han hade bajast, saken var bara den att jag inte visste att det fanns en hel hög skit i blöjan så jag tog av den i sängen och givetvis så var det kolsvart i sovrummet och Sebbe hann rulla runt i sängen med all skit kvar i rumpan innan jag hann märka nå tyvärr, så det var bara att stiga upp och bada sebbe slänga alla sngkläder och bädda rent. Sen tog det sin lilla stund innan mammas fina prins somnade om tyvärr, men nu är allt tipp topp igen och vi sitter i soffan och kollar lie tv innan vi ska sätta igång md lunchen. Idag kanske kanske de blir att baka oxå.
Vi får väl se,ikväll blir det i alla fall en date med tvättstugen och nu i em kanske med lite tur får vi besök av min finaste vän Emma med lilla Clas, hoppas dom hinner komma förbi idag skulle va så trevligt att ses snart!
Nä nu ska jag söka reda på mina hundar och ta en prommis innan lunchen.
Xo

Jaha och nu då?

Jaha nu har jag ansökt om förskoleplats till Sebbe och skickat in alla papper till försäkringskassan så nu finns det för tillfället inte så mycket mer för mig att göra. hopasbara att han kommer att trivas på dagis men de tror jag han ä ju väldigt social och framåt, nä nu ska vi gå och vil middag ett tag=)
Xo

Måndag

jaha så har ännu en helg passerat och jag insåg just att jag e riktigt fattig nu och eftersom de blev fel med försäkringskassan (ovanligt) så får jag inga pengar fören den 25mas!?så alla bidrag e välkommna så jag hoppa allt blir bra med alla andra saker oxå jag beöjar bli lite stressad öve att få ordning på allt i mitt liv nu, helst så skulle jag vilja attde var klart med jbb och dagis oxå ,men jag vet inte hur det ska gå, visst jag hr ju mitt taxi leg men de är ju så mycke helg oc kvällar och då måste jag ju vara hemma med sebbe. men i värsta fall så får jag boka in honom på nattdagis dom har tydligen det i boden oxå. ja det är väl bara att sätta fart med att fixa dagis plats i alla fall. hmm undra när det ska vända och böja gå bra för mig? jaja de fixar sig säkert.
Xo

Städ och tvättdag på prästgatan

Klockan är snart 07.30 och jag har både varit u med hundarna och hunnit nr i vättstugan och startat två maskiner med tvätt, hoppas nu torktumlaren faktiskt torkar käderna den här gången.
Sen blir det dammsugning och skurning här hemma, ska bli så skönt att få tvätten och allt bort gjort så tidigt sen har jag ju hela dagen/kvällen att göra vad jag vill. En tur till stan(lule) tänkte ta ett varv på stan och hoppas ja hittar nå vän på stan att ta en fika med! Kanske jag hittar nått fint att ha på mig på lördag;)
Igår kom M och hämtade Sebbe också, lika jobbigt varje gång kanske därför jag håller full fart medans han är borta? hm ja vet inte. Hur som helst så blev jag jätte besviken och på Ms beteende, han var bara elak och kunde ite sägen en enda snäll sak om något alls, de gjorde mig faktiskt ledsen. Vem fan tror han att han är som kommer hem till mig och försöker trycka ner min självkänsla!? fy fan va elakt. Allt var fel, jag a dålig då jag jobbade för honom, jag hade inget fint hem, "man hade ju kunna önskat att nån annan va hans mamma", ja hade förstör flera år av hans liv, mitt köksbord var fult... ja precis allt var fel och han var ren ut sagt skit taskig. Ja skrattade bara och tänkte inte på det medans han var hr men sen då jag skulle somna så kom ja på hur förannat elak han var!  hit kommer han aldrig mer in fören han slutat md de dr jävla sättet!
Nå nu har jag fått avreagera mig lite så nu är det väl bara att skaka av sig hans elaka och omgna beteende och se framemot morgon dagen=) ska bli jätte roligt att åka till lule då oxå.
Nu ska jag lyxa till det med glass och red ull till frukost;D jo jag vet att de inte är den nyttigaste frukoste men det är mycket som in te är, så våga bara gnälla!
xo

Torsdag

Jaha snart har hela denna dag hunnit gå, och idag har vi haft ett relativt fullt schema jag och Sebbe. Vi har givetvis varit på alla kisspromenader med små tjejerna, sen har vi ätit lunch med pappa och gått en sväng på stan för att åter igen söka en vinterjacka till Sebbe och idag hittade jag äntligen en som var heltok, så nu äntligen är de gjort. lev en del annat smått och gott oxå. Ikväll åker min lilla kille till sin pappa=( blir alltid så tomt oc jobbigt att lämn honom, inte för att han ha det nå dåligt där alls men de finns inget roligare än att vara med sitt bar så mycket man kan. Men jag får se till att roa mig denna helg oxå oxh de lär väl inte ara nått större prolem med det;D
Tänkte kanske åka till stan i mrgon för att se lite folk och kanske sprätta nått pressentkort som jag fått=) ja vi få vl se, kanske kanske inte. Är det nån som vill följa på stan i morgo kanske ta en fika eller lunch? jag är öppen för alla förslag.
Nä men om man skulle sätta igång med någon middag då? tyvärr har ja inte nått förslag alls...
Xo

Livet på BB

Sitter och kollar på livet på BB, snacka om att man hinner glömma bort hur plågsamt det faktiskt var! men nu är det ju glömt och det lär dröja länge innan jag ligge där igen m jag någonsin kmmer göa det igen, för inte var det roligt de vill jag lova. Men det är värt varenda plågsamma minuter som finns.
nä nu ska jag kolla vidare.
XO

Onsdag

Idag blir det inte mycke för oss hä hemma, Sebbe är riktigt förkyld och jag är iktigt less på att sitta inne nu. Tyvärr så finns det inget val eftersom han är för förkyld för att börja ränna runt med. Till helgen ska han till sin pappa så jag ska passa på att oka tvättstugan för en till omgång och jag hoppas verkligen att den går bättre denna gång. har tydligen ett gäng sakerkvar  byn oxå som ska hämtas nån gång.
Nu ska vi sätta oss i badet en stund.
xo

10 minuter från HM!

Nu på eftermiddagen to jag och Sebbe oss en promenad till "stan" 10 minuter tog det att gå till HM! kan de bli mycket bttre än så? tror inte det.
Det blev tyvärr magert på shopping fronten ett par mönstarde haremsbyxort till våren och en hoodi till mig. Och en varmare tröja till Sebbe, sen ringde lås smaden och ville komma och byta lås åt mig. Så nu har jag fått ännu ett nytt lås så nu ska väl ändå ingen kunna komma in är längre=P
Klockan slår 4 vilken sekund som helst s jag ska sätta igång med middagen, Sebbe tar sig en lite power nap så jag kan sätta iång med maten helt ostört för en gång skull.
Nä nu ska jag börja med middagen innan jag svälter ihjäl.
Xo

Välkommen hem

Nu är det i princip helt klart här hemma, och jo det känns verkligen som hemma! kommer trivas toppen bra här tror jag. Igår var mitt första besök i tvättstugan och det gick väl så där... var och stor handlade i stan(lule) oxå och det kändes ju himla trevligt att få fylla kylen oxå=)
Idag har vi varit ut en sväng med pulkan på morgonen och nu sitter vi pch kollar tv en stund innan de blir dags att börja med lunchen. Sebbe är lite små förkyld men inte alls som förra gången så det går nog över i tid till helgen då han ska till sin pappa om inget går fel, själv ska jag på gaykväll med Malin i stan (lule) riktigt kul! om det blir av.
Nä nu ska jag torka av snoret från sebbe och läsa lite traktor bok med honom.
Xo

RSS 2.0