Dålig söndag

Det har verkligen inte varit någon höjdar söndag, inget bad blev det pga att Sebbe är lite tjock i halsen så jag vill ju inte att han ska bli förkyld. Tänkte umgås med mamma men pga va alla lopp och löss som är lös här runt omkring så avbokade jag det tyvärr, håller verkligen tummarna på att den här "runt runt runt" lopp cirkusen ska få ett SLUT nån gång. Ingen prommis blir det heller eftersom det snöar som aldrig förr så känns det inte som någon super snart ide att bege sig ut i all snörök efter vägen så det blir en riktig inne dag idag. Hoppas den kommande veckan bjuder på mer roliga saker än denna dag.
Nå ja nu ska jag snart hoppa i badet med en ansiktmask och lite olja för att tina upp mig efter all snöskottning här ute.

Kommentarer
Postat av: MrsEmma

Jo det börjar vara ett tag sedan, ska se vad jag kan göra åt saken =) GG i veckan? =) Vi åker ju upp till Kvikkjokk på torsdag men det vore väl själva f*n om vi inte skulle hinna innan det =) Xo

2010-03-29 @ 09:59:25
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Hmmmm de blir svårt! :´( Jaja vi får umgås i telefon då! Vi kan se på varsitt håll medan vi har den andra i luren!!! =) Vi har gett Stronghold samtidigt till dom så dom e i samma stadie =) På bättringsvägen också, Lok har börjat få tillbaka några strån, ÄNTLIGEN! =) Jag var gode orolig där ett tag, gillar inte sånt där! Haha vad hemskt det här känns, kommer saaaaaaakna dig!!! två veckor e läääänge! Xoxo

2010-03-29 @ 12:09:27
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Hej! Alltså, du måste gå in och kolla på www.felsms.com det e så jääääävla roligt! =) Xo

2010-03-29 @ 20:40:15
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Trötta och förkylda, men annars är det bara bra:D Sj=?

Jo det är träff på Onsdag.Tror det var samma tid också.

Får se om vi kommer eller ej, beror lite på i vilket skick Wille är, men annars kanske du kan säga till Sofia att vi är sjuka.



Ha en bra påsk!

2010-03-30 @ 09:06:36
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jo det är träff på Onsdag. Samma tid tror jag också.

Får se om vi kommer. Wille är förkyld så det beror på i vilket skick han är i. Annars kanske du kan säga det till Sofia!?



Ha de bra:)

2010-03-30 @ 09:07:55
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: jessica

OBS!!!!! Såg just att det är idag TISDAG som vi har de där på bvc.

kl 13.15 till 15.00

2010-03-30 @ 10:05:52
URL: http://jessicabvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0